ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της Κύπριας 22χρονής Ιουλιάνας (pics)

Σύλληψη 31χρονου

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης στην υπόθεση της  άγριας δολοφονία της 22χρονης Iuliana Tudos με κυπριακή καταγωγή η οποία εργαζόταν σε pub. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε δολοφονημένη στις 27 Δεκεμβρίου στο Finsbury Park μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.


Σύμφωνα με την Telegraph η κοπέλα αφήσει πίσω της τη μητέρα της Ελίνα, τον πατριό της και τα  δύο αδέλφια της, που ζουν στη Λάρνακα.

Η μητέρα της, κ. Βασιλείου, δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Express: «Ήταν ένα όμορφο, ευγενικό άτομο, επομένως ο μοναδικός τρόπος που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό είναι να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, αλλά ως οικογένεια θα θέλαμε να πληρώσουμε εμείς για την κηδεία της Ιουλιάνα».


Όπως έγινε γνωστό τα ίχνη της Tudos χάθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ οι τελευταίοι που την είδαν ήταν οι φίλοι της. Η αστυνομία αναφέρει ότι οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την άτυχη 22χρονη στις 20:20 να είναι κοντά στο πάρκο όπου βρέθηκε δολοφονημένη στις 27 Δεκεμβρίου.


Η νεκροτομή που έγινε στην σωρό της έδειξε ως αιτία θανάτου τον τραυματισμό από μαχαίρι στην κοιλιά και το κεφάλι. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας άνδρας 31 ετών. Ο ύποπτος συνελήφθη στο Dalston του ανατολικού Λονδίνου ανήμερα την Πρωτοχρονιά στη 1.30 το απόγευμα τοπική ώρα. Ανακρίνεται σε αστυνομικό τμήμα του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X