ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «στείρος μυστικός πράκτορας» με τις 6 γυναίκες και τα 13 παιδιά

Όταν η ζωή ξεπερνά σε φαντασία και το σενάριο ταινίας

Η 53χρονη Mary Turner Thomson από το Εδιμβούργο νόμιζε πως είχε κάνει τον τέλειο γάμο, μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψε πως ο σύντροφό της την είχε φλομώσει στο ψέμα.

Η περίπτωσή της θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, καθώς ο Αμερικανός σύζυγός της William Allen Jordan αποδείχθηκε παθολογικός ψεύτης.

Συγκεκριμένα, όταν οι μάσκες έπεσαν, αποκαλύφθηκε πως είχε τουλάχιστον 13 παιδιά από έξι γυναίκες παρότι δήλωνε στείρος και πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη CIA και τις μυστικές υπηρεσίες, στις οποίες, όπως της είχε πει, υπηρετούσε.

«Με τον William γνωριστήκαμε μέσα από το διαδίκτυο όταν ήμουν ανύπαντρη μητέρα με ένα 9 μηνών μωρό. Ήταν πολύ γοητευτικός. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μέσα σε δύο εβδομάδες μου ζήτησε να παντρευτούμε. Απάντησα "όχι" αλλά τελικά αρραβωνιαστήκαμε και μετά παντρευτήκαμε. Μείναμε παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια», δήλωσε η 53χρονη γυναίκα στην Daily Record.

«Έπειτα από έξι μήνες, έμεινα έγκυος, γεγονός που αποτέλεσε τεράστια έκπληξη καθώς μου είχε πει πως ήταν στείρος», πρόσθεσε.

Ο William είχε πείσει τη νέα σύζυγό του πως ήταν πράκτορας της CIA και πως έπρεπε να λείπει συχνά σε μυστικές αποστολές. Μόνο που οι «αποστολές» του σε αυτήν την περίπτωση ήταν να επισκέπτεται τις άλλες οικογένειες που είχε δημιουργήσει.

Και η απάτη δεν σταμάτησε εκεί. Κατάφερε να πείσει την 53χρονη να του δώσει 200.000 λίρες για να πληρώσει δήθεν εκβιαστές που όπως της είπε απειλούσαν να απαγάγουν τα τρία της παιδιά – ένα που είχε αποκτήσει μαζί του και άλλα δύο από προηγούμενες σχέσεις της.

«Σκέφτηκα πως αν δεν έδινα αυτά τα χρήματα, θα σκότωναν τα παιδιά μας. Ζούσα ένα άθλιο ψέμα όλο αυτόν τον καιρό», σημειώνει.

Η Mary έμαθε για το ποιος πραγματικά είναι ο σύντροφός της από ένα τηλεφώνημα που έλαβε τον Απρίλιο του 2006 από την άλλη σύζυγό του.

Ο William Allen Jordan καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διγαμία, παράνομη οπλοκατοχή, απάτη και άλλες κατηγορίες. Έμεινε για 2,5 χρόνια στη φυλακή και εν συνεχεία απελάθηκε στις ΗΠΑ.

 

Πηγή: newsbeast 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση