ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Σατανάς με έβαλε να της κόψω τον λαιμό»

Πατέρας έσφαξε την τετράχρονη κόρη του ως θυσία

Ένας πατέρας στην Ινδία σκότωσε την κόρη του η οποία ήταν μόλις τεσσάρων ετών όπως ανέφερε στην αστυνομία γιατί ο Σατανάς τον έβαλε να της κόψει τον λαιμό.

Συγκεκριμένα ο Ναγουάμπ Αλί Κουρεσί παραδέχθηκε ότι έκοψε τον λαιμό της τετράχρονης κόρης του για να την προσφέρει ως θυσία στον Θεό κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της Ινδίας.

Ο Ινδός σκότωσε την κόρη του την Παρασκευή, αφού πρώτα απήγγειλε στίχους από το Κοράνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 26χρονος αρχικά αρνήθηκε ότι σκότωσε την κόρη του και ότι αντιθέτως είπε στην οικογένειά του ότι μία γάτα μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατό της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Στη συνέχεια ο Κουρεσί, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, ομολόγησε τη σφαγή της τετράχρονης αφού η σύζυγός του κατέθεσε μήνυση, ανέφερε η εφημερίδα Times of India.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός πατέρας είπε ότι πήγε την κόρη του σε ένα μαγαζί για να της αγοράσει γλυκά και έπειτα της είπε ότι την αγαπάει πολύ.

Η Indian Express αναφέρει ότι ο δράστης πρόσθεσε: «Είμαι ένας ευσεβής μουσουλμάνος και αγαπάω την κόρη μου περισσότερο από τη ζωή μου. Για αρκετές ημέρες έμενε στη γιαγιά της και επέστρεψε την Πέμπτη. Την πήγα στην αγορά και της πήρα γλυκά και φρούτα. Το βράδυ την πήγα κάτω στην αυλή, διάβασα κάποιους στίχους, την σκότωσα και έπειτα πήγα πάνω στο σπίτι για να κοιμηθώ».

Στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να προσφέρω στον Αλλάχ ό,τι πιο πολύτιμο είχα».

Ο 26χρονος άνδρας είπε ότι τον κυρίευσε ο Σατανάς, εξήγησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι η σύζυγος του βρήκε το άψυχο σώμα της κόρης τους.

Πηγή: news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X