ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Πούτιν προσπάθησε να με σκοτώσει με ποντικοφάρμακο» (pics)

Τι δήλωσε το μοντέλο που δηλητηριάστηκε με τον σύζυγο της

Στον απόηχο της απόπειρας δολοφονίας του διπλού πράκτορα Sergei Skripal και της κόρης Yulia με νευροτοξικό παράγοντα Novichok, έρχεται να προστεθεί και η καταγγελία 30χρονης ρωσίδας που επιμένει ότι το Κρεμλίνο την θέλει νεκρή.

Η Anna Shapiro, 30 χρονών που είναι μοντέλο στο επάγγελμα και ο 42χρονς σύζυγος της Alex King ένοιωσαν αδιαθεσία ενώ βρίσκονταν σε εστιατόριο στο Salisbury πριν κάποιες μέρες. Η ίδια περιγράφει την στιγμή που βρήκε τον σύζυγο της στις τουαλέτες. «Είχε καταρρεύσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα», αναφέρει.

Ο 42χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ενώ πηγές που επικαλείται η Daily Mail αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν στόχος δηλητηρίασης με ποντικοφάρμακο. Η Shapiro λέει ότι ο Alex μεταφέρθηκε με διαφορετικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενώ η ίδια και ένα γκαρσόνι δέχτηκαν φροντίδα από ιατρούς που φορούσαν ειδικές στολές βιολογικού κινδύνου. Προσθέτει επίσης ότι έπρεπε να γδυθούν και να καθαριστούν πριν κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το 2006 Shapiro απέκτησε υπηκοότητα του Ισραήλ και το 2008 μετακόμισε στο Λονδίνο. Η κίνηση της να φύγει από την Ρωσία δεν αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο από την οικογένεια της ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα η 30χρονη θεωρήθηκε πράκτορας από τις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της ήταν στρατηγός στο ρωσικό στρατό και έπαιξε για τη στρατιωτική ορχήστρα της Ρωσίας.

Ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για ακόμη μια επίθεση βγαλμένη από κατασκοπευτική ταινία ή αν είναι ένα καλοστημένο παραμύθι από την ίδια για να κερδίσει δημοσιότητα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X