ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πατροκτόνος του φρικτού εγκλήματος της Κρήτης στον ανακριτή

Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του φώναζε και προσπάθησε να του κλείσει το στόμα

Ζήτησε κι έλαβε νέα προθεσμία - Έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τον πατέρα του και πήγε για... ύπνο

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τη φρικτή πατροκτονία που σημειώθηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων με θύμα τον 61χρονο Ν.Σ και δράστη τον 34χρονο γιο του, μετά από άγριο καβγά.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα το πρωί από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας, όπου συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο άντρα.

Εν τω μεταξύ ο 34χρονος δράστης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα, ζήτησε και έλαβε σήμερα νέα προθεσμία. Ο πατροκτόνος τελικά θα απολογηθεί για να εξηγήσει όλα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ στο σπίτι του πατέρα του μεθαύριο, Παρασκευή.

Κανείς από τους φίλους και τα άτομα του περιβάλλοντος του άτυχου 61χρονου δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αγαπητός στη γειτονιά του, πρώην μηχανολόγος - μηχανικός που είχε πλέον συνταξιοδοτηθεί.

Πατέρας και γιος δεν ζούσαν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο ο 34χρονος κατ’ ομολογίαν δράστης πήγε στο σπίτι του πατέρα του για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Με το πέρασμα της ώρας και ενώ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με αποτέλεσμα ο γιος να πνίξει με τα χέρια του τον πατέρα του.

Την ίδια ώρα οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος συγκλονίζουν: Ο 34χρονος άντρας υποστηρίζει ότι όταν καταναλώνει αλκοόλ, «εξωτερικεύει έναν άλλο εαυτό».

Ο δράστης μετά το φονικό έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και κοιμήθηκε.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ θύματος και δράστη καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός.

Τότε ο 34χρονος έπιασε τον πατέρα του, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και του έκλεισε το στόμα με το χέρι του, με αποτέλεσμα να τον πνίξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισε και συνέλαβε τον 34χρονο ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Ο 34χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης και πως, όταν πίνει, «μεταμορφώνεται», «βγάζοντας» βίαιη συμπεριφορά.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X