ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θέλει να πάει στο γάμο παρά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες

Θέλει να συνοδεύσει την κόρη του

Παρά το σκάνδαλο και τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρεται από το πλευρό της κόρης του, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας θέλει τώρα να τη συνοδεύσει στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε στο TMZ ότι θέλει να ταξιδέψει στη Βρετανία, όμως οι γιατροί ίσως δεν του επιτρέψουν. Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα του ίδιου ιστοτόπου, ο πατέρας της Μέγκαν υπέστη έμφραγμα πριν έξι μέρες και βγήκε νωρίτερα από το νοσοκομείο για να δώσει το «παρών» στην τελετή.

Λίγο νωρίτερα, ο Τόμας Μαρκλ φαίνεται ότι στήριζε την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Μέγκαν να τη συνοδεύσει στην εκκλησία, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ότι πόζαρε για παπαράτσι φωτογραφίες έναντι αμοιβής.

Ωστόσο, μάλλον ξανασκέφτηκε την απόφασή του να μην συνοδεύσει την κόρη του από φόβο μήπως ντροπιάσει την ίδια και τη βασιλική οικογένεια, γιατί δήλωσε: «Μισώ την ιδέα ότι θα χάσω μία από τις πιο σπουδαίες στιγμές στην ιστορία και δεν θα περπατήσω με την κόρη μου στο διάδρομο».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η κόρη του τον πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο, ωστόσο δεν το σήκωσε. Η Μέγκαν, ανέφερε, του έστειλε μήνυμα στο οποίο του έγραψε ότι τον αγαπά κι ότι ανησυχεί για την υγεία του.

Επίσης, ο Τόμας Μαρκλ απορρίπτει το ενδεχόμενο να εκνευρίστηκε μαζί του η βασίλισσα Ελισάβετ λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι η βασίλισσα σκέφτεται τι κάνω εγώ».

Πάντως, πηγές κοντά στην Μέγκαν Μαρκλ αναφέρουν ότι η μέλλουσα νύφη είναι συντετριμμένη και θέλει τον πατέρα της μαζί της.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X