ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κύπριος που «οργώνει» το Λονδίνο κι εγκληματεί (Pic)

Οι Βρετανικές Αρχές ψάχνουν παντού τον Κώστα Χριστοφόρου

Σεσημασμένος στο Λονδίνο είναι ο 60χρονος Κώστας Χριστοφόρου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε 20 διαφορετικά εγκλήματα, που αφορούν σε υποθέσεις εξαπάτησης επιχειρηματιών, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Παροικιακής», ο Χριστοφόρου πιστεύεται ότι «κτύπησε» σε εστιατόριο, μπυραρία, κατάστημα ρούχων, κτηματομεσιτικό γραφείο, κινηματογράφο και ανθοπωλείο.

Σε όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις, ο Χριστοφόρου φέρεται να έχει επισκεφθεί τις επιχειρήσεις και έρθει σε επαφή με το προσωπικό, προφασιζόμενος ότι είχε εκτελέσει κάποιες εργασίες για το αφεντικό ή ζητά πληρωμή για εργασίες που ισχυρίστηκε ότι είχε εκτελέσει για το αφεντικό. Για να φανεί πιο πειστικός, προσποιήθηκε ότι μιλούσε με το αφεντικό της κάθε επιχείρησης, στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να τον πληρώνουν, αλλά στην συνέχεια να ανακαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα απάτης.

Για την επίτευξη του σκοπού του, σε κάθε μια από τις πιο πάνω περιπτώσεις, παρουσιάστηκε είτε ως διανομέας, είτε ως τεχνικός, ακόμα και ως μηχανικός.

Βίντεο κλειστού κυκλώματος εστιατορίου, «συνέλαβε» τον Χριστοφόρου να εισέρχεται σε αυτό και να προσεγγίζει μια σερβιτόρα και να της αναφέρει ότι είχε μεταφέρει στο εστιατόρια κάποια ράφια. Ακολούθως, βγαίνει από το εστιατόριο για να εισέλθει ξανά στην συνέχεια, έχοντας το κινητό του στο αυτί, προσποιούμενος ότι μιλά με το αφεντικό και καταφέρνει να πάρει από την υπάλληλο το ποσό των 225 λιρών Αγγλίας. 

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X