ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες καταγγελίες-φωτιά από τον πατέρα της Ελένης

«Περίεργοι πνιγμοί» από την δράση των δύο φονιάδων;

Σε νέες καταγγελίες για τη δράση των δυο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, προχώρησε ο πατέρας της.


Ποια είναι η στάση G-Whiz που θα την ξετρελάνει


«Εκβίαζαν κάποια άτομα, κάποιες κοπελίτσες ενδεχομένως να είχαν και κάποια άλλα προβλήματα, ενδεχομένως και κάποια να αυτοκτόνησε ακόμα και να υπήρχαν και κάποιοι περίεργοι πνιγμοί… Αυτά θέλουν διερεύνηση εγώ δεν μπορώ να κάνω τον ντετέκτιβ. Τη δράση αυτή τη γνώριζαν κάποιες αρχές είτε ήταν η επιθετική τους συμπεριφορά είχαν και άλλα περιστατικά έτσι ...αυτά έπρεπε να διερευνηθούν, έπρεπε οι γονείς να ενδιαφερθούν και όχι να προσπαθούν να κουκουλώσουν κάποια πράγματα με κάποιους τρόπους δικούς τους» είπε χαρακτηριστικά o πατέρας μιλώντας στο STAR.


«Κουρεμένη» αποζημίωση θα πληρώσει ο Mr. Jumbo για το θανατηφόρο με την Porche


«Αυτό που εγώ υποψιάζομαι είναι ότι την πλησίασε ο ένας ο Αλβανός, ο οποίος πιθανολογώ χρηματοδοτούνταν από τον Ροδίτη να κάνουν τέτοια δουλειά. Δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχαν και άλλα άτομα και αυτό ακόμα υποψιάζομαι είχαν και άλλα άτομα, ίσως πιο νεαρά εκεί της παρέας τους ενδεχομένως με κάποια χαπάκια, με κάποια υπνωτικά, με κάποια από αυτά που κυκλοφορούν τα περίεργα σε αυτά τα τουριστικά μέρη, έκαναν τις βρωμοδουλειές τους, μετά εκβίαζαν και έριχναν στα δίχτυα τους αυτά τα κοριτσόπουλα», τόνισε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Πηγή: topontiki.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X