ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα ταινία 18+ ετοιμάζει η Stormy Daniels

Νέα ώθηση στην καριέρα της μετά το σκάνδαλο με τον Τραμπ

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» για την Στόρμι Ντάνιελς, που επέστρεψε δυναμικά στη βιομηχανία των ταινιών ενηλίκων, μετά τη νέα ώθηση που έχει δώσει στην καριέρα της η υπόθεση του παράνομου δεσμού της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η πορνοστάρ είχε κρατήσει αποστάσεις από τον χώρο που την έκανε διάσημη, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν ότι η 39χρονη είχε παρατήσει την εν λόγω βιομηχανία και αναζητούσε άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αυτό ωστόσο δεν ισχύει, αφού η Ντάνιελς δεσμεύεται ακόμα από το συμβόλαιό της με το στούντιο Digital Playground, για το σενάριo και τη σκηνοθεσία μιας σειράς ερωτικών ταινιών, ενώ ξεκίνησε να συνεργάζεται ως πορνοστάρ και με το στούντιο Brazzers.

Για του λόγου το αληθές, το Brazzers έδωσε στη δημοσιότητα μερικές άκρως ακατάλληλες σκηνές από τη νέα ταινία της Ντάνιελς, η οποία έχει τίτλο «Το μυστικό της Στόρμι», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον αρκετά γνωστό ηθοποιό πορνό, Κίραν Λι.

«Η Στόρμι Ντάνιελς προσπαθεί να γράψει κάτι βρώμικο αλλά δυσκολεύεται να βρει έμπνευση. Η ανάμνηση ενός μυστηριώδους άνδρα είναι ό,τι χρειάζεται για να ξυπνήσει η δημιουργικότητά της. Δείτε την Στόρμι να επιστρατεύει την φαντασία της στην πρώτη της σκηνή στο Brazzers!», έγραφε η ανάρτηση του ιστότοπου, συνοδευόμενη από υλικό που δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε για ευνόητους λόγους.

Την Κυριακή, η Ντάνιελς έκανε retweet τις τολμηρές φωτογραφίες, γράφοντας «Επιτέλους συνέβη, γύρισα μια σκηνή με τον Κίραν».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση