ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουχαρέμ Ιντζέ: «Ερντογάν τελείωσες»

«Θα μηνύσω τις τηλεοράσεις που έκοψαν τη δική μου ομιλία για να μεταδώσουν του Ερντογάν»

Πέντε εκατομμύρια κόσμος συγκεντρώθηκε στην σημερινή τελευταία συγκέντρωση του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Μουχαρέμ Ιντζέ σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχής. Τον αριθμό ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μουχαρρέμ Ιντζέ αλλά σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το ίδιο νούμερο έδωσαν και πηγές της αστυνομίας.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ ο οποίος μέσα σε 50 μέρες πραγματοποίησε 107 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα απευθύνθηκε σήμερα στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας του «Ερντογάν τελείωσες».

Ωστόσο αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε πως 3 κανάλια εθνικής εμβέλειας διέκοψαν την δική του ομιλία προκειμένου να μεταδώσουν την ομιλία του Ερντογάν την ίδια ώρα. «Θα μηνύσω τις τηλεοράσεις που έκοψαν τη δική μου ομιλία για να μεταδώσουν του Ερντογάν. Ερντογάν τελείωσες», είπε χαρακτηριστικά ο Μουχαρέμ Ιντζέ.

Στη συνέχεια τα κανάλια έδειχναν και τις δύο ομιλίες και έδιναν φωνή πότε στον έναν πότε στον άλλον, εναλλάξ.
Ο Μουχαρέμ Ιντζέ κάλεσε σε 36ωρη επιστράτευση τους οπαδούς του κόμματος και ψηφοφόρους για το ενδεχόμενο νοθείας, ενώ απευθυνόμενος στον Ταγίπ Ερντογάν είπε «εγώ δεν είμαι τερματοφύλακας, είμαι επιθετικός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X