ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μην το πεις στην μαμά»

Σοκάρουν οι δύο υποθέσεις ασέλγειας σε ανήλικες

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 74χρονος από χωριό του Ηρακλείου που συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανηλίκου κοριτσιού από την γειτονιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηλικιωμένος συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία σύμφωνα με την οποία "δελέαζε" το 10χρονο κορίτσι δίνοντάς του δίευρα για να αγοράσει σοκολάτες και παγωτά!

Ο 74χρονος δηλώνει αθώος, ωστόσο σε βάρος του ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για αποπλάνηση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι.

Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο "στοργικός" πατέρας

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου η δίκη με κατηγορούμενο έναν Κρητικό πατέρα ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 28 χρόνια κάθειρξη για την σεξουαλικη κακοποίηση της ανήλικης κόρης του

Υπήρξε ένταση στο δικαστήριο στην διάρκεια της κατάθεσης της μητέρας, ενώ κατέθεσε και το ίδιο το κορίτσι - που σήμερα έχει ενηλικιωθεί - περιγράφοντας βήμα βήμα πως ξεκίνησε να το πλησιάζει ο πατέρας.

Όπως είπε χαρακτηριστιά, όταν έμεναν οι δυο τους μέσα στο σπίτι της έλεγε ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και άρχιζε να την θωπεύει. Σύμφωνα με το παιδί, έγιναν διαφορά περιστατικά ανα διαστήματα και κάθε φορά ο πατέρας "προχωρούσε ένα βήμα παραπάνω" για να λέει στη συνέχεια "συγνώμη δεν θα το ξανακάνω μην το πεις στην μαμά"

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται ότι προχώρησε σε αυτές τις πράξεις.

Το κορίτσι, κατά την πολύωρη κατάθεση του, επέμεινε στα όσα έχει καταγγείλει αρνούμενο ότι μπορεί να υποκινήθηκε η να επηρεάστηκε από την μητέρα του επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα.

 

Πηγή: cretalive

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X