ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια νεαρή στρίπερ, ένας 64χρονος sugar daddy και ένα έγκλημα πάθους

Πυροβόλησε τον πρώην εραστή της ενώ βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας

Στο «σκαμνί» ενός δικαστηρίου της Πενσιλβάνια βρίσκεται μια 34χρονη στρίπερ, η οποία κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον πλούσιο 64χρονο εραστή της, όταν εκείνος την παράτησε, βάζοντας τέλος στον πολυτελή τρόπο ζωής που απολάμβανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η δίκη της Jennifer Morrisey ξεκίνησε εχθές, Πέμπτη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 34χρονη γυναίκα πήγε ένα απόγευμα του Αυγούστου του 2017 στο σπίτι του Michael McNew, του κατά 30 χρόνια μεγαλύτερου εραστή της με τον οποίο διατηρούσε σχέση από το 2013, και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Αν και αρχικά το έσκασε πανικόβλητη, στη συνέχεια επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της, κάνοντάς το να φαίνεται σαν ληστεία.

Όπως ακούστηκε εχθές το δικαστήριο, το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια στο κλαμπ όπου εργαζόταν ως εξωτική χορεύτρια η Morrisey. Ωστόσο, λίγους μήνες πριν το φονικό, η σχέση τους είχε αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα, με τους καυγάδες να γίνονται όλο και πιο συχνοί. Μερικές ώρες προτού η 34χρονη γυναίκα σκοτώσει τον 64χρονο, που ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε φαρμακευτική εταιρεία, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει μηνύματα με βρισιές και απειλές. Ειδικότερα, ο 64χρονος είχε απειλήσει να πυροβολήσει την πρώην ερωμένη του και εκείνη του είχε πει ότι θα τον ξεκοίλιαζε σαν ελάφι.

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε τον πρώην εραστή της ενώ βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι όταν πήγε σπίτι του για να πάρει μερικά πράγματά της την απείλησε με όπλο, πάλεψαν και το όπλο εκπυρσοκρότησε. Όσο για τον λόγο που το έσκασε και στη συνέχεια επέστρεψε για να παραποιήσει τον τόπο του εγκλήματος, ισχυρίζεται ότι ενήργησε υπό κατάσταση πανικού γιατί βαθιά μέσα της γνώριζε ότι «κανείς δεν θα την πίστευε».

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση