ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεταλλική ράβδος διαπέρασε το λαιμό και το στόμα νεαρού Ινδού αλλά σώθηκε

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Άγιο είχε ένας οδηγός μηχανής μετά την θεαματικά ανάκαμψή του, όταν έπεσε από την μηχανή του, και έπεσε πάνω σε μια μεταλλική ράβδο που διαπέρασε το λαιμό και το στόμα του.

Ο 35χρονος μοτοσικλετιστής, προσπαθούσε να αποφύγει μια μετωπική σύγκρουση με ένα τρίκυκλο, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έφυγε από τον δρόμο.

Η μηχανή του έπεσε πάνω σε ένα σωρό από δομικά υλικά και μία μεταλλική ράβδος διαπέρασε το πίσω μέρος του λαιμού του και βγήκε από το στόμα του. Ο νεαρός άνδρας δεν πέθανε αμέσως – αλλά για καλή του τύχη, τον είδαν διερχόμενοι οδηγοί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Οι χειρουργοί αφαίρεσαν τη ράβδο και ο Σουρές, που είναι αγρότης, αναρρώνει τώρα στο σπίτι του στο Αντί Πραντές της Ινδίας.

Όπως είπε: «Μετά το ατύχημα, έπεσα αναίσθητος και δεν είχα ιδέα πώς έφτασα στο νοσοκομείο. Οι συγγενείς μου, μου είπαν ότι κάποιοι καλοί Σμαρείτες με έφεραν στο νοσοκομείο. Θέλω να τους ευχαριστήσω που έσωσαν τη ζωή μου. Οι γιατροί είπαν ότι ήρθα την κατάλληλη στιγμή και πως γι’ αυτό με έσωσαν».

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Ο Σουρές προσπαθούσε να αποφύγει μια μετωπική σύγκρουση με ένα τρίκυκλο. Έπεσε σε ένα σωρό από μεταλλικές ράβδους που βρισκόταν στην εθνική οδό 216. Τα δομικά υλικά προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν για την διεύρυνση του δρόμου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X