ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μας ζάλισε ο μαύρος» - Νέα ρατσιστική επίθεση στον Αντετοκούνμπο (pic)

Ξέσπασε εναντίον του γιατί δεν έπαιξε με την Εθνική

Ο καθηγητής Ευάγγελος Μαρκόπουλος από το Πανεπιστήμιο UCL στο Λονδίνο αμφισβήτησε τους λόγους που ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ δεν έδωσε το «παρών» με την Εθνική Ελλάδος το καλοκαίρι.
Τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα με τα κατορθώματα του στα λαμπερά παρκέ του NBA, τραγουδώντας σε κάθε ευκαιρία τον εθνικό μας ύμνο, ένας συμπατριώτης μας και μάλιστα διακεκριμένος καθηγητής ο οποίος διδάσκει σε ένα από τα γνωστά Πανεπιστήμια του Λονδίνο, το UCL, του επιτίθεται με απίστευτες εκφράσεις αμφισβητώντας όχι μόνο την ιθαγένεια του αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το καλοκαίρι.

Τα σχόλια του Έλληνα καθηγητή αναρτήθηκαν δημόσια στο ανοιχτό προφίλ Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία πριν από λίγες μέρες είχε ποστάρει βίντεο των Milwaukee Bucks όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε μαζί με άλλους συμπατριώτες μας στο γήπεδο των Cleveland Cavaliers τον εθνικό μας ύμνο.

Το εν λόγω βίντεο που έφερε τίτλο “ Giannis meets Greeks in Cleveland” έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες προκαλώντας δέος και ρίγη συγκίνησης.
Όμως φαίνεται ότι ο Έλληνας καθηγητής που σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων θεωρείται παγκοσμίου εμβέλειας προσωπικότητα και διακεκριμένος επιστήμονας στον τομέα της τεχνολογίας, είχε αντίθετη άποψη για τον έγχρωμο σταρ του NBA.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: « Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Ελληνας. Εως εδω. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχιδι@ του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X