ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μανιασμένη γυναίκα παρέσυρε με το όχημα την ερωμένη της

Πρωτοφανής υπόθεση στην Αγγλία

Η 28χρονη Samantha Ogden έκανε όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα όταν το αμάξι ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και πάτησε τη Natalie Mulligan και την 11χρονη κόρη της, αλλά και δύο ακόμα παιδιά φίλους της μικρής, 11 και 6 ετών αντίστοιχα.

Και οι τέσσερις προσγειώθηκαν πάνω σε έναν φράχτη και το μικρότερο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά, όπως ειπώθηκε πρόσφατα στο δικαστήριο του Μάντσεστερ της Αγγλίας για το περιστατικό της 10ης Φεβρουαρίου. Η 6χρονη βγήκε από το ατύχημα με κατάγματα στο κρανίο.

Η Ogden προσπαθούσε να γλιτώσει από την οργισμένη σύντροφό της, που την καταδίωκε μαινόμενη, γι’ αυτό και ανέπτυξε ταχύτητα με την όπισθεν.

Ο εισαγγελέας David Lees δήλωσε: «Είχε μια διαμάχη με τη σύντροφό της και ένας γείτονας που τα είδε όλα ανέφερε επιθετικότητα και καυγά υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η Ogden βγήκε από το σπίτι, έτρεξε στο όχημά της και μπήκε μέσα. Η σύντροφός της έτρεξε επίσης στο όχημα. Η Ogden έκανε όπισθεν, αλλά το αμάξι καβάλησε πεζοδρόμιο και δυστυχώς χτύπησε τη Natalie Mulligan και την 11χρονη κόρη της, αλλά και δύο φίλους της οικογένειας, 11 και 6 ετών».

Η Ogden ομολόγησε την ενοχή της για την επικίνδυνη οδήγηση, δήλωσε πάντως πως δεν είχε δει τους πεζούς πάνω στο πεζοδρόμιο. «Όταν έφτασε η αστυνομία», συμπλήρωσε ο εισαγγελέας, «υπήρχε μια άσχημη μυρωδιά κάνναβης. Παραδέχτηκε ότι είχε καπνίσει και ήταν τρεις φορές πάνω από το όριο. Δήλωσε πως έκανε χρήση κάνναβης για να αποφορτίζει το στρες και να μπορεί να κοιμάται».

Πέρα από τη φυλάκιση των δύο ετών, καταδικάστηκε και σε δύο χρόνια μακριά από τους δρόμους. Η δικαστίνα Hillary Manley σημείωσε πως θα μπορούσε να τους είχε σκοτώσει όλους και ήταν ευτύχημα το γεγονός ότι τη γλίτωσαν με τραύματα…

Πηγή: protothema.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X