ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μακελειό στο Τέξας: Αυτός είναι ο Έλληνας που άνοιξε πυρ (Pics)

Φέρεται να έκανε αναρτήσεις με αγκυλωτούς σταυρούς

Ελληνικής καταγωγής φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού στο Τέξας όπου σκοτώθηκαν 10 άτομα, όπως μετέδωσε το CSB news.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Μέσο Ενημέρωσης ο 17χρονος ονομάζεται Δημήτρης Παγουρτζής και ήταν μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.

Η Daily Mail μεταδίδει πως ο 17χρονος στις 30 Απριλίου πόσταρε στο Facebook φωτογραφία με μπλουζάκι που γράφει «Born to Kill».

Παράλληλα, το δημοσίευμα σημειώνει πως ακολουθούσε λογαριασμούς που σχετίζονταν με τα όπλα, ενώ είχε αναρτήσεις με αγκυλωτούς σταυρούς.

 

Μεταξύ των αντικειμένων που είχε στην καμπαρντίνα ήταν ένας ασπρόμαυρος Σιδηρούς Σταυρός, που ήταν το υψηλότερο παράσημο ανδρείας του Γερμανικού Στρατού. Είχε εισαχθεί το 1813, ενώ το 1957 ξανασχεδιάστηκε, αφότου η γερμανική κυβέρνηση απαγόρευσε την παραγωγή εμβλημάτων που σχετίζονταν με τους Ναζί .

Συμμαθητές του ανέφεραν ότι συχνά ο Παγουρτζής έπεφτε θύμα bullying, τόσο από μαθητές, όσο και από καθηγητές. Στη σελίδα του στο Facebook έλεγε ότι σχεδίαζε να καταταχθεί στο στρατό το 2019, ωστόσο εκπρόσωπος του στρατού διέψευσε ότι υπήρχε κάποια εγγραφή του στα αρχεία.

Πηγή: iefimerida.gr, protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X