ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λονδίνο: Μαχαιρωμένη στο στομάχι και με χτυπήματα στο κεφάλι η 22χρονη ομογενής

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την άγρια δολοφονία της 22χρονης

Σύμφωνα με τη Scotland Yard τα τραύματα αυτά επέφεραν τον θάνατό της - Ψάχνουν στο ποτάμι του πάρκου για το όπλο του εγκλήματος, ενώ «ξεσκονίζουν» τη σκηνή ενός αστέγου

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την άγρια δολοφονία της 22χρονης ομογενούς, η οποία βρέθηκε νεκρή στο πάρκο Φίνσμπουρι στο βόρειο Λονδίνο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το άψυχο σώμα της Iuliana Todos, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση κοντά σε γήπεδο μπέιζμπολ, λίγα μέτρα από την μπροστινή είσοδο του πάρκου.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως η Scotland Yard, η άτυχη κοπέλα είχε μαχαιρωθεί στο στομάχι, ενώ είχε χτυπηθεί βάναυσα στο κεφάλι, τραύματα τα οποία επέφεραν τον θάνατό της.

Η αστυνομία τώρα αναζητά τον άνθρωπο που σκότωσε την 22χρονη, ενώ δύτες «χτενίζουν» τον ποταμό του πάρκου, προκειμένου να εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος έσφαξε την άτχυη κοπέλα. Παράλληλα, ειδικοί εγκληματολογικών ερευνών εξετάζουν εξονυχιστικά ένα αντίσκοινο και μία μωβ βαλίτσα που βρέθηκαν μέσα στο πάρκο, λίγα μέτρα από το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 22χρονης.

Το αντίσκηνο γκρι και πορτοκαλί χρώματος που βρίσκεται πίσω από μία συστάδα δέντρων πίσω από το κιόσκι όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα, έχει περικυκλωθεί από την αστυνομία, ενώ μέσα σε αυτό υπήρχε η μωβ βαλίτσα.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ερευνήθηκε η σκηνή, αλλά δεν διευκρίνισε αν έχει εντοπιστεί και ο «ένοικός» της. «Η σκηνή μέσα στον τόπο του εγκλήματος είναι αντικείμενο εν εξελίξει εγκληματολογικής έρευνας», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι το σημείο γύρω από το γήπεδο όπου βρέθηκε νεκρή η Iuliana προτιμάται από άστεγους, ενώ ένας φύλακας του πάρκου επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας κοιμόταν εκεί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ένας 56χρονος, που ζει στο Finsbury Park, δήλωσε στη Daily Mail: «Υπάρχουν λίγοι άστεγοι στο πάρκο που βάζουν τις σκηνές τους κοντά στα δέντρα. Πάντα βλέπεις μερικούς εδώ γύρω ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Το καλοκαίρι υπάρχουν πολύ περισσότεροι που κοιμούνται σε όλο το πάρκο.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X