ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκός καρχαρίας δεν είχε όρεξη για… αλκοτέστ και χάλασε την επιχείρηση (vid)

Οι δύο αστυνομικοί άφησαν στη μέση το έργο τους και έφυγαν τρομαγμένοι

Δύο αστυνομικοί πάνω σε μία μικρή λέμβο διεξήγαγαν ελέγχους για κατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών σε κυβερνήτες σκαφών στην Αυστραλία. Ή τουλάχιστον προσπαθούσαν καθώς δεν είχαν υπολογίσει στους μόνιμους και γιγάντιους κατοίκους του ωκεανού: Τους λευκούς καρχαρίες.

Μέχρι που κάποια στιγμή, ένας πελώριος λευκός καρχαρίας αποφάσισε να εμποδίσει τη διενέργεια αλκοτέστ σε έναν συγκεκριμένο κυβερνήτη σκάφους, όπως αναφέρει το abc7.com. Όταν οι αστυνομικοί με τη λέμβο τους προσπαθούσαν να φτάσουν δίπλα στο σκάφος του, ο μεγάλος λευκός έκανε την εμφάνισή του, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους έτυχε να βρίσκονται στα δύο σκάφη.

Η λέμβος των αστυνομικών ήταν μικρότερη από τον καρχαρία, ο οποίος δεν έδειξε καμία διάθεση να αποχωρήσει από το σημείο και ακολουθούσε κατά πόδας το μικρό σκάφος. Έτσι οι δύο αστυνομικοί άφησαν στη μέση το έργο τους και έφυγαν τρομαγμένοι.

Στο Twitter, ωστόσο, χειρίστηκαν με χιούμορ το περιστατικό, κάνοντας μία ανάρτηση που ανέφερε πως «οι αστυνομικοί είχαν μία στενή επαφή με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία. Ο Νόα δεν είχε όρεξη να φυσήξει στο αλκοτέστ και οι δύο αστυνομικοί με χαρά δεν έφεραν αντίρρηση».

Τελικά, το αλκοτέστ δεν έγινε, (είχαν γίνει ωστόσο αρκετά πριν επέμβει ο Νόα), ενώ όλοι οι παριστάμενοι σημείωσαν ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ο μόνος καρχαρίας που κολυμπούσε στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X