ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λας Βέγκας: Όταν Αστυνομικός κάλυψε με το σώμα του γυναίκα για να την προστατεύσει (Vid)

Οι κάμερες που έφεραν οι Αστυνομικοί κατέγραψαν απίστευτες στιγμές

Δραματικά βίντεο που δείχνουν αστυνομικούς να τρέχουν προς το δωμάτιο του ξενοδοχείου Mandalay Bay Hotel στο Λας Βέγκας, απ’ όπου ο μακελάρης Στίβεν Πάντοκ γάζωνε με βροχή από σφαίρες το ανυποψίαστο πλήθος στη συναυλία της κάντρι μουσικής έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Το υλικό συγκεντρώθηκε από κάμερες που φορούσαν πάνω τους αστυνομικοί.

 

Σε μια σκηνή διακρίνεται μια ομάδα ένστολων να τρέχουν να καλυφθούν πίσω από έναν τοίχο, καθώς τους σημαδεύει ο 64χρονος φονιάς. Φορούν ανοιχτόχρωμα γιλέκα, που σημαίνει ότι μετείχαν στην ομάδα που είχε αναλάβει την περιφρούρηση της συναυλίας, αλλά αυτά τα γιλέκα τους καθιστούν ευδιάκριτους στόχους για τον Πάντοκ...

 

Ο τελευταίος είχε μαζί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου 23 όπλα, αλλά προφανώς σταμάτησε για να αλλάξει γεμιστήρα τη στιγμή που οι αστυνομικοί προχωρούσαν κατά μήκος του τοίχου. Οι τελευταίοι εντοπίζουν ξαφνικά πολίτες σαστισμένους, που αγνοούν από που προέρχονται τα πυρά, να τρέχουν πέρα δώθε.

Οι αστυνομικοί τους φωνάζουν να πέσουν στο έδαφος, ένας μάλιστα με κίνδυνο της ζωής του τρέχει προς το μέρος τους και τους λέει τι να κάνουν. Μόλις επιστρέφει στον τοίχο αρχίζουν και πάλι οι πυροβολισμοί.

 

Σ’ ένα άλλο στιγμιότυπο ένας αστυνομικός αψηφά τις σφαίρες που πέφτουν γύρω του, πετάγεται πίσω από το περιπολικό, όπου είχε καλυφθεί και τρέχει να γλιτώσει έναν άνδρα, που δείχνει μεθυσμένος.

Eνώ σε μια άλλη σκηνή ένας αστυνομικός σπεύδει να καλύψει με το σώμα του μια γυναίκα που έχει κουλουριαστεί, ελπίζοντας το αλεξίσφαιρο γιλέκο του να την προστατέψει από τα θανατηφόρα πυρά. 

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X