ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έληξε η ομηρία στην Γερμανία - Τραυματισμένος ο δράστης (Pics)

Άγνωστα τα κίνητρά του

Έληξε αισίως το περιστατικό ομηρίας στην Κολωνία της Γερμανίας, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της Deutsche Welle. Σύμφωνα με το γερμανικό ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη σε ένα φαρμακείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο δράστης φέρει τραύματα απειλητικά ακόμα και για την ζωή του.

Οι αρχές της Γερμανίας δεν αναφέρθηκαν ακόμα στα κίνητρα του δράστη, ενώ δηλώνουν ότι, πλέον, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Η έφηβη πρώην όμηρος, πλέον είναι σε καλά χέρια και λαμβάνει αγωγή για ελαφρείς τραυματισμούς, συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Νωρίτερα

Μία υπόθεση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κολωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας. Όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, μία γυναίκα φέρεται να βρίσκεται υπό ομηρία στο εσωτερικό ενός φαστ φουντ ή ενός φαρμακείου.

«Εκτιμούμε ότι έχει συλληφθεί μία όμηρος, είτε στο McDonald's είτε στο διπλανό φαρμακείο», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας, διευκρινίζοντας: «Μία γυναίκα κρατείται πιθανότατα όμηρος, αλλά δεν έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερες λεπτομέρειες».

Το περιοδικό Focus είχε αναφέρει νωρίτερα ότι σειρά πυροβολισμών ακούστηκε κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης είχαν κάνει νωρίτερα λόγο για ένα περιστατικό ομηρίας με πυροβολισμούς στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Η αστυνομία δεν επιβεβαιώσε αυτές τις πληροφορίες.

Σύμφωνα με το RT, ο σιδηροδρομικός σταθμός έχει εκκενωθεί.

Πηγή: kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση