ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέρρευσε μέσα σε club ο πρώην της Κλόε Καρντάσιαν (Vid)

Βρέθηκε ένα βήμα από τον θάνατο, αλλά δεν έβαλε μυαλό

Αδιόρθωτος φαίνεται ότι είναι ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ και πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Λαμάρ Όντομ, ο οποίος αν και τον Οκτώβριο του 2015 βρέθηκε ένα βήμα από το θάνατο εντούτοις δεν σταμάτησε τις κακές συνήθειες με το ποτό.

Ο Όντομ είχε τότε βρεθεί αναίσθητος σε πολυτελή οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας μετά από χρήση ναρκωτικών και πέρασε αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο φτάνοντας μέχρι του σημείου για ορισμένα 24ωρα να είναι μεταξύ ζωής και θανάτου.

Έκτοτε είχε περάσει από κλινικές αποτοξίνωσης αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είχε επιστρέψει στο αμαρτωλό παρελθόν του με... επισκέψεις σε νυχτερινά κέντρα και στριπτιτζάδικα.
Σε μια τέτοια επίσκεψη σε νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες ο Όντομ, όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και δημοσιεύει η ιστοσελίδα ΤΜΖ, κατέρρευσε.

Ο άνθρωπος που κατέγραψε το βίντεο υποστηρίζει ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε καταναλώσει επί ώρες μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Εκπρόσωπος του Όντομ, ωστόσο, δίνει διαφορετική εκδοχή υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν τίποτε περισσότερο από απλή αφυδάτωση μετά από έντονη γυμναστική που είχε κάνει μέσα στην ημέρα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μέσα στο κλαμπ είχε πολύ ζέστη διευκρινίζοντας ότι πλέον ο πελάτης του είναι καλά στην υγεία του.

Στο βίντεο πάντως ο Όντομ φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση με τους υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου να τρέχουν προς βοήθειά του.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X