ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέγραψε τις «πικάντικες» του περιπέτειες με 14χρονη και τις έβγαλε στην φόρα!

Το θύμα δεν γνώριζε ότι οι ερωτικές περιπτύξεις τους βιντεοσκοπήθηκαν

Σωρεία κατηγοριών βαραίνουν έναν 18χρονο μαθητή λυκείου από το Οχάιο, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του την ερωτική του συνεύρεση με μια 14χρονη και εν συνεχεία μοιράστηκε το βίντεο με συμμαθητές του.

Και απ' ό,τι διαπίστωσαν οι αρχές του North College Hill δεν ήταν μόνο ένα το θύμα του Jeremiah Horton. Η 14χρονη δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι ο 18χρονος κατέγραφε σε βίντεο τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους. Όταν μαζί με τη μητέρα της ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία, οι έρευνες έφεραν στην επιφάνεια και μια σειρά από άλλα, αντίστοιχου περιεχομένου, βίντεο που είχε καταγράψει ο νεαρός με το κινητό του.


«Κανένα από τα κορίτσια που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής δεν γνώριζαν ότι καταγράφονταν κατά τη διάρκεια της πράξης», ανέφεραν οι αρχές προσθέτοντας πως ο δράστης «μπορεί να επιβαρυνθεί με επιπρόσθετες κατηγορίες μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα».

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ακόμα νεαρών που μοίρασαν το βίντεο της ερωτικής πράξης.

Στην απολογία του ο 18χρονος, o οποίος αποβλήθηκε από το σχολείο του, παραδέχθηκε πως κατέγραψε την ερωτική πράξη, ισχυρίστηκε ωστόσο πως δε μοιράστηκε το βίντεο με συμμαθητές του, κάτι όμως που δεν ισχύει, βάσει των ευρημάτων των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Cincinnati Enquirer, ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να ξεπεράσει τα 21.

«Όλα τα θύματα δείχνουν πολύ νέα», δήλωσε η αξιωματικός Lauren Shepherd στην εφημερίδα.

Δεν είναι σαφές μέχρι τώρα πόσοι άνθρωποι παρακολούθησαν τα βίντεο, αλλά οι πιθανές επιπτώσεις που θα έχει το γεγονός αυτό στα θύματα μπορεί να είναι σημαντικές, ανέφερε ο ψυχολόγος Dr. Stuart Bassman στον τηλεοπτικό σταθμό WLWT.

«Φανταστείτε το μέγεθος της απόγνωσης και της μοναξιάς που βιώνουν αυτά τα κορίτσια που αμφισβητούν τον εαυτό τους και την ικανότητά τους να αγαπούν και να εμπιστευθούν ξανά κάποιον», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X