ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΗΠΑ: Πρώτη σύλληψη υπόπτου για το μπαράζ «τρομοδεμάτων»

Άγνωστη ακόμη η ταυτότητά του

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για το μπαράζ των τρομοδεμάτων προχώρησαν οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο, αξιωματούχους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του, καθώς και αν πρόκειται για μέλος κάποιας οργάνωσης.

Νωρίτερα, άλλα δύο δέματα με παραλήπτες τον γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόρι Μπούκερ στη Φλόριντα και τον πρώην Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζέιμς Κλάπερ, στη Νέα Υόρκη, προστέθηκαν στη λίστα των τρομο-δεμάτων, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 12.

«Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε εκτός σπιτιού αυτή τη στιγμή και οι γείτονές μας λαμβάνουν την αλληλογραφία. Ανησυχούμε πολύ για αυτούς. Δεν αποτελεί έκπληξη. Πρόκειται ξεκάθαρα για εσωτερική τρομοκρατία. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για αυτό», είπε στο CNN ο Κλάπερ, παραλήπτης του δωδέκατου πακέτου, προσθέτοντας ότι όλα τα δέματα έχουν αποσταλεί σε επικριτές του Τραμπ, όπως το CNN, ενώ υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρόκειται να κάνει τους επικριτές του προέδρου να σιωπήσουν.

Στο μεταξύ, η αστυνομία στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε με ανάρτηση στο Twitter ότι ερευνά ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε στο κεντρικό Μανχάταν, καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση