ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΗΠΑ: Ένοπλος μπούκαρε σε γραφεία εφημερίδας - Αρκετοί νεκροί (vid)

Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία εφημερίδας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όταν άγνωστος εισέβαλε στο χώρο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες, ενώ τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Η επίθεση σημειώθηκε στην ε αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Capital Gazzete στην Αννάπολις, όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη, έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του.

Η Capital Gazette είναι μία από τις πιο παλιές εφημερίδες της περιοχής και βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Baltimore Sun.


Live εικόνα από τον τόπο της επίθεσης:

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Anne Arundel, Ryan Frashure, δήλωσε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουν ασφαλής τους ανθρώπους. «Προσπαθούμε για όσο το δυνατό λιγότερα θύματα. Εκκενώνουμε το κτίριο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος είναι καλά»

«Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που μπορεί να οδήγησαν σε αυτό. Επίσης, υπάρχουν και άλλα σημαντικά σημεία που πρέπει να ερευνήσουμε. Αν υπάρχουν άλλοι ένοπλοι, μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αν υπάρχουν βόμβες ή κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Για το αιματηρό περιστατικό ενημερώθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Capital Gazette είναι μία από τις πιο παλιές εφημερίδες της περιοχής και βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Baltimore Sun.

Συντετριμμένος ο κυβερνήτης του Μέριλαντ

Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ, Λάρι Χόγκαν, εξέφρασε την θλίψη του για το αιματηρό περιστατικό στην εφημερίδα, ενώ προειδοποίησε τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο των πυροβολισμών.

«Είμαι συντετριμμένος για την τραγωία στην Αννάπολις. Είμαι σε επαφή με τις αρχές της κομητείας και την αστυνομία. Παρακαλώ να υπακούτε σε όλες τις συστάσεις και να μείνετε μακριά από την περιοχή. Προσευχόμαστε για όλους όσους βρέθηκαν στο σκηνικό και γι την κοινότητά μας», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter o Χόγκαν.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση