ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tο «τρελό ρομάντζο» στην Κύπρο εξελίχθηκε σε στυγερή δολοφονία στην Αγγλία (pics)

Την μαχαίρωσε με μανία μέχρι θανάτου

Ο βρετανός οδηγός ταξί που μαχαίρωσε την γυναίκα του μέχρι θανάτου μετά από καυγά που είχαν, όταν εκείνος έχασε 80 χιλιάδες λίρες σε μηχανές στοιχημάτων, καταδικάστηκε χθες Δευτέρα (29/10) σε δια βίου φυλάκιση.

Ο 58χρονος David Pawluk μαχαίρωσε με μανία την 63χρονη σύζυγο του Margaret Howlett καθώς αυτή τον εκλιπαρούσε για συγχώρεση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail η 63χρονη μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο και τον λαιμό με τον σύζυγο την να την αφήνει αιμόφυρτη στο δάπεδο της κουζίνας τους.

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2017 χωρίς φίλους και οικογένεια στο πλευρό τους και ήταν τόσο ερωτευμένοι που αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι της Μargaret και να αγοράσουν ένα σπίτι μαζί. Κάπου εκεί το πράγμα άρχισε να στραβώνει και η 63χρονη άρχισε να γίνεται καχύποπτη αφού κατάλαβε τον εθισμό του David στον τζόγο.

Στην απόφαση του ο δικαστής είπε, «Ήταν μια άγρια επίθεση με μαχαίρι εναντίον μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας μέσα στο σπίτι της. Γνώρισες την Margaret σε πρακτορείο στοιχημάτων όπου δούλευε και εσύ ήσουν τακτικός πελάτης. Είχες εθισμό στον τζόγο για πολλά χρόνια αλλά εσύ και η Margaret ζήσατε αυτό που ονομάζουν πολλοί «τρελό ρομάντζο. Της παραχωρήσατε δώρα και διακοπές και διευθετήσατε τον γάμο σας στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2017 και σύμφωνα με τα στοιχεία μόνο εσύ και η Margaret είσαστε παρόντες από τα οικεία σας πρόσωπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X