ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που ξεμπροστιάζουν διεστραμμένο που πίστεψε πως θα έκανε έρωτα με 15χρονη (vid)

Ο 51χρονος έπεσε στην παγίδα

Ο 51χρονος Mark Turnbull πίστευε τόσο καιρό ότι συνομιλούσε ερωτικά με ένα έφηβο κορίτσι, αν και τα διεστραμμένα σεξουαλικά μηνύματα τα αντάλλαζε ουσιαστικά με τα μέλη της Dark Justice.

Στην πιο πρόσφατη λοιπόν επιτυχία της ομάδας των αυτόκλητων τιμωρών, τα μέλη της Dark Justice εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, καθώς εκείνος περίμενε να συναντήσει το κορίτσι σε πάρκο του Νιούκαστλ.


Ο παιδόφιλος κατάφερε μάλιστα να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και κρύφτηκε σε συγκρότημα κατοικιών, τον πήραν όμως χαμπάρι οι ένοικοι και τον παρέδωσαν στα χέρια της Dark Justice: «Ήταν περίπου 20 άνθρωποι που μας βοήθησαν. Είχε κρύψει επίσης το κινητό του τηλέφωνο και ένας από τους ενοίκους το βρήκε κι αυτό για μας κάτω από έναν κάδο. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να καταδικαστεί … Τηλεφωνήσαμε στην αστυνομία και συνελήφθη».

Στο βίντεο βλέπουμε τον παιδόφιλο να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό του, την ώρα που το μέλος της Dark Justice του λέει: «Είσαι τυχερός που δεν κατέστρεψες τη ζωή μιας κοπέλας. Θα το είχες κάνει αν είχες απλώσει τα χέρια σου πάνω της».

Στο δικαστήριο του Νιούκαστλ, ο Turnbull δήλωσε ένοχος την περασμένη βδομάδα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών (με 24μηνη αναστολή) και υποχρεωτική ψυχολογική υποστήριξη δύο ετών.

Την ίδια ώρα, θα παραμείνει εγγεγραμμένος στο μητρώο των σεξουαλικών δραστών για τα επόμενα 10 χρόνια. Ο εκπρόσωπος της Dark Justice δεν ήταν όμως καθόλου ευχαριστημένος: «Οι ποινές που ρίχνουν οι δικαστές αυτές τις μέρες δεν είναι ποτέ αυστηρές. Την επόμενη φορά αυτός ο άντρας μπορεί να στοχεύσει ένα πραγματικό παιδί. Δεν υπάρχει ούτε αποτροπή ούτε πραγματική τιμωρία»…

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X