ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που 51χρονος πέφτει νεκρός μετά από γροθιά (vid)

Προσοχή σκληρές εικόνες!

Τις δραματικές εικόνες της φονικής επίθεσης που δέχθηκε ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών στο κέντρο του Λονδίνου έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία καλώντας τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν.

Δύο άνδρες επιτέθηκαν στον Ντέσμοντ Ο’ Μπερν έξω από την Εθνική Πινακοθήκη στην πλατεία Τραφάλγκαρ, ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία του Λονδίνου.

Ο ένας εξ’ αυτών διακρίνεται να ρίχνει μια γροθιά στο θύμα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ο δεύτερος τον κλωτσά μόλις σωριάζεται-αναίσθητος, όπως φάνηκε εκείνη τη στιγμή, στο έδαφος και στη συνέχεια αποχωρούν ήρεμα από το σημείο – σαν να μη συνέβη τίποτε-.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 3 Ιουνίου 2017. Ασθενοφόρο κλήθηκε κι έφθασε στο σημείο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον μεσήλικα, προτού διακομιστεί σε νοσοκομείο. Αλλά δεν συνήλθε ποτέ από το χτύπημα. Έμεινε «φυτό» και κατέληξε μερικούς μήνες αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε υποστεί σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο.

Το θύμα είχε βγει έξω για ένα ποτό, όταν δέχθηκε την επίθεση των δειλών δραστών που τον χτύπησαν και τον έστειλαν στον άλλο κόσμο. Οι Αρχές έχουν επικηρύξει τους δύο «νταήδες» με 20.000 λίρες απευθύνοντας έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και την καταδίκη τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X