ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σοκαριστική στιγμή που μωρό 9 μηνών πέφτει από κυλιόμενη σκάλα (vid)

Καρέ-καρέ η διαδρομή του παιδιού με την στράτα του από το λόμπι ενός εστιατορίου

Μωρό 9 μηνών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και βρέθηκε με την στράτα του στις κυλιόμενες σκάλες ενός εμπορικού κέντρου στην Κίνα.

Το μωρό έπεσε από την κορυφή της κυλιόμενης σκάλας αλλά για καλή του τύχη το έσωσε ένας στρατιώτης ο οποίος έπιασε το μωρό στα μισά της σκάλας σώζοντάς το την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο.


Το ατύχημα έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο στο Γούξι στην ανατολική Κίνα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει καρέ-καρέ την διαδρομή του μωρού με την στράτα του από το λόμπι ενός εστιατορίου μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες. Παραμένει αδιευκρίνιστο πού ήταν οι γονείς.

Ο 22χρονος στρατιώτης είδε το παιδί να πέφτει ενώ ο ίδιος ανέβαινε τις σκάλες. Αμέσως πήδηξε και πήγε προς τις άλλες σκάλες και έσωσε το μωρό.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να σώσω το μωρό, γι’ αυτό και έτρεξα και το έπιασα από τις σκάλες» δήλωσε στον κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό της Κίνας. Αμέσως μετά, παρέδωσε το μωρό σε μια γυναίκα που βγήκε από το εστιατόρι η οποία και τον ευχαρίστησε.

Πιστεύεται πάντως, πως το μωρό δεν υπέστη σοβαρές βλάβες.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X