ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σκληρή εκδίκηση της απατημένη συζύγου... τον ευνούχισε!

Πέταξε τα γεννητικά του όργανα στον δρόμο

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε προειδοποιήσει τον άνδρα της να μην είναι «άτακτος» γιατί θα του κόψει τα γεννητικά όργανα. Εκείνος φαίνεται ότι δεν πήρε στα σοβαρά την απειλή της και συνέχιζε τα «τσιλιμπουρδίσματα». Στη γειτονιά γνώριζαν όλοι για τα καμώματα του και όταν περνούσε η γυναίκα από την αγορά ή τα καφενεία, ο κόσμος (μόλις γύριζε την πλάτη της) έσκαγε στα γέλια και σχημάτιζε με τα δάχτυλα του το σχήμα του κέρατου.

Μέχρι που η γυναίκα δεν άντεξε. Πήρε ένα μπαλταδάκι 30 εκατοστών και το έκρυψε κάτω από το στρώμα του κρεβατιού της. Στη συνέχεια ξάπλωσε την άνδρα της και περίμενε να τον πάρει ο ύπνος. Μόλις εκείνος άρχισε να… ροχαλίζει, τον ξύπνησε και του είπε «θα στα κόψω». Μέσα στη θολούρα του ύπνου δεν κατάλαβε τι εννοούσε. Εκείνη έπιασε τα γεννητικά του όργανα στο χέρι της και με το μπαλταδάκι τα έκοψε σύρριζα.

Ο άνδρας μέσα στα αίματα άρχισε να ουρλιάζει και τότε η γυναίκα άνοιξε το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Στην αστυνομία της πόλης Σριράτσα της Ταιλάνδης που τη συνέλαβε μετά από λίγο είπε απλά ότι πήρε την εκδίκηση της.

Η γυναίκα ονομάζεται Σαρούνα Σαρουσάν και είναι 24 ετών και ο «άτακτος» σύζυγος ονομάζεται Σιριπάν Σαρουσάν και είναι 40 ετών.

Οι γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά και άνοιξαν τα παράθυρα τους είδαν το παράθυρο να ανοίγει και κάποια ανδρικά γεννητικά όργανα να ίπτανται και να προσγειώνονται στην άσφαλτο. Κάποιοι έτρεξαν και τα έβαλαν μέσα σε παγοκύστη και περίμεναν το ασθενοφόρο το οποίο πήγε εκεί 20 λεπτά μετά το περιστατικό. Οι γιατροί στο τοπικό νοσοκομείο κατάφεραν να επανακολλήσουν το κομμένο πέος όμως με λύπη τους ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι πλέον από δω και στο εξής, λειτουργικό.

 

Πηγή: topontiki

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X