ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μελάνια εκδικείται τον Τραμπ για την πορνοστάρ; (Pics)

Επέλεξε να μην συνοδεύσει τον πλανητάρχη στο Νταβός

Η Μελάνια Τραμπ δεν θα συνοδεύσει τον σύζυγό της στο Παγκόσμιο Φόρουμ του Νταβός και τα αμερικανικά ΜΜΕ πήραν φωτιά προσπαθώντας να εξηγήσουν το μήνυμα που θέλει να στείλει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το Inside Edition σημειώνει ότι η Πρώτη Κυρία κράτησε χαμηλό προφίλ μετά τις αποκαλύψεις ότι ο σύζυγός της πλήρωσε 130.000 δολάρια για να κλείσει το στόμα της πορνοστάρ Stormy Daniels, με την οποία την απατούσε ενόσω ήταν παντρεμένοι.

Ορισμένα εξηγούν ότι πρόκειται για ένα ισχυρό μήνυμα, το οποίο έρχεται στην 13η επέτειο του γάμου τους.

Η ιστορικός Kate Andersen Brower, η οποία ειδικεύεται στις πρώτες κυρίες της Αμερικής, είπε στο CNN ότι η απόφαση της Μελάνια Τραμπ να ακυρώσει αυτό το μείζον ταξίδι στο Νταβός είναι ασυνήθιστη από πολλές απόψεις.

«Είναι αρκετά ασυνήθιστο, αν και στην σύγχρονη ιστορία δεν έχουμε ξαναδεί ένα προεδρικό ζευγάρι σαν αυτό», είπε. «Θυμάμαι την Χίλαρι Κλίντον η οποία συνόδευσε τον πρόεδρο Κλίντον στο Martha’s Vineyard, την στιγμή που μαίνονταν το σκάνδαλο Λιουίνσι. Είναι ένα είδος εξουσίας το οποίο μπορεί να ασκήσει μια Πρώτη Κυρία πάνω στον σύζυγό της. Η απόφαση της Μελάνια μας γυρίζει πίσω στην εποχή των Κένεντι, με την Τζάκι, όταν φήμες είχαν εξαπλωθεί για την διπλή ζωή του προέδρου».

Οι λόγοι που επικαλέστηκε η Μελάνια Τραμπ για να ακυρώσει την εμφάνισή της στο Νταβός ήταν «προβλήματα ατζέντας και οργάνωσης». Ωστόσο, όλοι εκτιμούν ότι οι αποκαλύψεις της πορνοστάρ έχουν βαρύνει το κλίμα στο Λευκό Οίκο.

Το ζευγάρι παρότι γιόρτασε στις 22 Ιανουαρίου τα 13 χρόνια γάμου, περιγράφεται συχνά από τα αμερικανικά ΜΜΕ για τις απόμακρες και παγωμένες σχέσεις του. Παρά την διάψευση της Πρώτης Κυρίας, πολλές μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες και ότι η Μελάνια δεν είχε χαρεί όταν ο σύζυγός της έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πρόσφατα, το tweet της Μελάνια Τραμπ για την πρώτη χρονιά στον Λευκό Οίκο, στο οποίο δεν αναφέρει καθόλου τον σύζυγό της, αντίθετα εικονίζεται στο μπράτσο ειδικού φρουρού από την ορκωμοσία, θεωρήθηκε ως πράξη εκδίκησης εκ μέρους μιας γυναίκας η οποία, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, δεν θέλησε ποτέ να γίνει Πρώτη Κυρία.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση