ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η γκάφα του Τραμπ: Άδειασε όλη την τροφή στα ψάρια γιατί βαρέθηκε! (vid)

Σε αμήχανη θέση έφερε ο Τραμπ τον Ιάπωνα πρωθυπουργό

Άναυδο άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ με μια από τις συνηθισμένες γκάφες του τον οικοδεσπότη Ιάπωνα πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.


Ο Σίνζο Άμπε υποδέχθηκε τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην αμερικανική στρατιωτική βάση Γιοκότα περίπου σαράντα χιλιόμετρα δυτικά από το Τόκιο και στη συνέχεια τον συνόδευσε στο παλάτι Ακασάκα, όπου τον ξενάγησε στους χώρους.


Σε μία λιμνούλα οι δύο ηγέτες είχαν την ευκαιρία να δουν τους φημισμένους Ασιατικούς κυπρίνους που ζουν εκεί. Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός προσκάλεσε τον καλεσμένο του να ταϊσουν τα ψάρια με αργό ρυθμό όπως επιτάσσει το τελετουργικό για τους επιφανείς επισκέπτες στην Ιαπωνία.
Πράγματι έριξαν μερικές κουταλιές τροφή μέχρι τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ βαρέθηκε και άδειασε με μια κίνηση όλο το περιεχόμενο του ξύλινου κουτιού στη λιμνούλα.


Ο οικοδεσπότης προσπάθησε μ’ ένα χαμόγελο να αντιπαρέλθει την αμηχανία που του προκάλεσε η γκάφα του Τραμπ μπροστά στους φωτογράφους και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν για να συζητήσουν μεταξύ άλλων το βορειοκορεατικό και τις διμερείς εμπορικές σχέσεις.

Αλλά η έλλειψη αβρότητας και η ανυπομονησία του Αμερικανού προέδρου προκάλεσαν καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα social media με πολλούς χρήστες να αναρωτιώνται μήπως με την ενέργεια του ο Τραμπ αρρώστησε ή ενδεχομένως και να σκότωσε τα συγκεκριμένα ψάρια, που δεν μπορούν να φάνε μεγάλη ποσότητα τροφής.


«Ο Τραμπ δολοφόνησε τους κυπρίνους ταϊζοντάς τους υπερβολικά! Δεν είναι μπουφές στο Λας Βέγκας, ηλίθιε! Ψοφάνε από το πολύ φαγητό!», έγραψε στο Τwitter η Λίντσεϊ Μπέγιερσταϊν.


Ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Ω, Θεέ μου! Ό,τι αγγίζει ο Τραμπ πεθαίνει! Μακελειό για τους κυπρίνους!».

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X