ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ερωτική σχέση που «κόστισε» στην Ειρήνη

Το μοιραίο αυτοκίνητο που κάηκε ήταν του γιατρού πρώην φίλου της

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για την ερωτική σχέση που φέρεται ότι διατηρούσε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας με τον ορθοπεδικό σύντροφό της από το Μεσολόγγι έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως, πυκνώνοντας ακόμη περισσότερο το μυστήριο στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τις οποίες φέρεται ότι επιβεβαιώνουν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών, η 44χρονη είχε αγοράσει από τον γιατρό το χρυσαφί Ford Ka που έμελλε να μετατραπεί σε παγίδα θανάτου, μέσα στην οποία άφησε την τελευταία της πνοή! Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την απόκτηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου η άτυχη γυναίκα πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιο ήταν αυτό. Το νέο στοιχείο, το οποίο ερευνά η ομάδα που έχει προσλάβει η οικογένεια για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αποκαλύπτει ότι η Ειρήνη είχε και οικονομικές συναλλαγές με τον σύντροφό της.

Στο μεταξύ, πιθανόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα η ομάδα με τους ειδικά εκπαιδευμένους δύτες, οι οποίοι θα αναζητήσουν στον βυθό το χαμένο κινητό της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Espresso» ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, οι εθελοντές θα βουτήξουν για να ψάξουν εξονυχιστικά τη λίμνη, ενώ στις έρευνες θα βοηθήσουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για υποβρύχια φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση.

Μάλιστα, θα ίπτανται ακόμη και drones, τα οποία θα «χτενίζουν» από ψηλά τη μεγάλη έκταση της λίμνης. Το χαμένο κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη αποτελεί «κλειδί» για τη λύση του γρίφου, όχι μόνο για τα ηλεκτρονικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αλλά ακόμη και για το σημείο όπου θα βρεθεί - αν βρεθεί!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X