ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η 17χρονη ήθελε να αποτρέψει την αυτοκτονία της μητέρας της

Συγκλονιστικά στοιχεία από την τραγωδία στο Μαρκόπουλο

Η 17χρονη που μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τη μητέρα της, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο, είχε επιχειρήσει να αποτρέψει την αυτοκτονία της μητέρα της όταν εκείνη στράφηκε εναντίον της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η ανήλικη κοπέλα έφερε πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της, στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι προηγήθηκε «μάχη» μεταξύ των δύο γυναικών, πριν τελικά η συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας καταφέρει το θανατηφόρο χτύπημα στον λαιμό της κόρης της.

Η 51χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα όπως επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε. Στο σπίτι της βρέθηκαν και χάπια της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος και πατέρας στην αστυνομία, ο ίδιος είχε κατέβει στο υπόγειο του σπιτιού, επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας για κάποιες οικιακές εργασίες όταν η γυναίκα του τον κλείδωσε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον πατέρα, άκουσε την κόρη του και την γυναίκα του να φωνάζουν η μία στην άλλη και, όταν έπειτα από ώρα κατέφερε να βγει από το υπόγειο, βρήκε και τις δύο γυναίκες νεκρές.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση