ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναίκα σύμβουλος σχολείου σε... ερωτικές περιπτύξεις με μαθητή

Η «πέτρα του σκανδάλου» στα δίκτυα της Αστυνομίας

Διαστάσεις... επιδημίας έχει αρχίσει να λαμβάνει η σύναψη σεξουαλικών σχέσεων καθηγητών ή στελεχών σχολείων με μαθητές 17, 16, 15 ακόμη και 14 ετών στις ΗΠΑ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρωταγωνίστρια του σκανδάλου είναι μία νεαρή σύμβουλος ιδιωτικού σχολείου, η οποία, μάλιστα, «καρπωνόταν» το ποσό των 20.000 δολαρίων ετησίως για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Η Kenleigh Prendergast, ωστόσο, σύμβουλος στο Spartanburg Day School, στη Νότια Καρολίνα, παρέκκλινε «ελαφρώς» από τα καθήκοντά της, εστιάζοντας στη σχέση που είχε συνάψει με 16χρονο μαθητή, στον οποίο δεν αρκέστηκε να παρέχει τις χρήσιμες -κατά τα άλλα- συμβουλές της, αλλά θέλησε να περάσει στην... επόμενη φάση, εφαρμόζοντας εξωσχολικής φύσεως δραστηριότητες.

Η σχέση της νεαρής συμβούλου, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστό το σκάνδαλο, μετά από καταγγελία, στο συμβούλιο του Spartanburg Day School.

Η σύμβουλος ομολόγησε ότι ήρθε σε επικοινωνία, με όλους τους πιθανούς τρόπους, με το μαθητή μέσω Facetime και συνευρίσκονταν τόσο κατά τη διάρκεια της τακτικής επαφής που είχε στο γραφείο της, στο σχολείο, στο πλαίσιο της ιδιότητάς της, όσο και στο σπίτι της.

Η Kenleigh Prendergast προσελήφθη τον Αύγουστο του 2017 με εξαιρετικές συστάσεις. Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, ωστόσο, απολύθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία με κατηγορίες για σύναψη σεξουαλικής σχέσης με ανήλικο.

Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη σύμβουλος να είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους μαθητές.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X