ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gatwick: Έπιασαν τους χειριστές των drones

Χειροπέδες σε ένα ζευγάρι πέρασε η Αστυνομία

Ένα ζευγάρι κάτοικοι της περιοχής είναι οι ύποπτοι που συνελήφθησαν σε σχέση με τις πτήσεις των drones πάνω από το αεροδρόμιο του Gatwick, που προκάλεσαν πανικό στους επιβάτες και στο προσωπικό και μπάχαλο στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται για έναν 47χρονο και μια 57χρονη, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση. Οι δύο συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για τα αδικήματα της παρενόχλησης της πολιτικής αεροπορίας, καθώς θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργασιών ή των ατόμων.

Εκπρόσωπος των Αρχών δήλωσε ότι ενημερώνεται συνεχώς το κοινό και προτρέπεται να επικοινωνεί με την Αστυνομία, σε περίπτωση που αντιλαμβάνεται το οτιδήποτε ή κατέχει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη, σε σχέση με τα περιστατικά που αναστάτωσαν το αεροδρόμιο.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Gatwick δήλωσε ότι πολλοί επιβάτες αναμένεται ότι θα πετάξουν σήμερα, αν και θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Ωστόσο, υπογράμμισε, η κατάσταση οδεύει προς μια ορθή κατεύθυνση και, μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου θα ανακτηθούν οι κανονικοί ρυθμοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X