ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φυλάκιση 11 χρόνια στο «κτήνος» που βίασε και βιντεοσκόπησε 13χρονη

Η νεαρή μαθήτρια δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου

Με ποινή φυλάκισης 11 χρόνων καταδίκασε το βρετανικό δικαστήριο το «κτήνος» που βίασε 13χρονη μαθήτρια στη μέση του δρόμου, ενώ βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη του.

Το άτυχο κορίτσι κατευθυνόταν προς το σπίτι μίας φίλης της στην περιοχή Southwark του Νότιου Λονδίνου, όταν ο 22χρονος Omieke Glenn την πλησίασε και την εγκλώβισε σε απώμερο σημείο. Ο νεαρός άντρας απείλησε τη 13χρονη ότι θα τη χτυπήσει άσχημα, αν δεν ενδώσει στις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο 22χρονος βίασε τη μικρή μαθήτρια έξω από την αυλή ενός σπιτιού, καθώς βιντεοσκοπούσε την πράξη του, τον περασμένο Μάιο.

Στη συνέχεια τη βίασε και δεύτερη φορά, παρ' ότι η πράξη του διακόπηκε από την εμφάνιση δύο φίλων της 13χρονης, οι οποίοι την περίμεναν στο φιλικό σπίτι. Τα δύο παιδιά αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αναζήτησαν τη φίλη τους, η οποία, ωστόσο, είχε πέσε ήδη θύμα του 22χρονου «κτήνους».

Ο Omieke Glenn κρίθηκε ένοχος και στις δύο κατηγορίες για βιασμό και καταδικάστηκε με 11 χρόνια φυλάκιση, συν άλλα πέντε χρόνια παροχή κοινωφελούς εργασίας.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X