ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη στην Κρήτη: Πατέρας κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του

«Η 12χρονη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη»

Στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να αναβιώσει η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται για ακόμη μια φορά ο 48χρονος, που κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ εξακολούθηση σε βάρος της κόρης του από το 2004 μέχρι και το 2009.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο άνδρας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 17 ετών, με τη σύνθεση του δικαστηρίου να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό, αν και είχε ζητηθεί να ληφθεί υπόψιν ο πρότερος έντιμος βίος.

Με βάση το κατηγορητήριο, η 12χρονη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της καθημερινά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς η έφεση του είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν αφορούσαν στο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την κόρη του και το σπίτι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X