ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Ψάχνουν για πτώματα άλλων παιδιών στο «σπίτι του τρόμου»

Οι Αρχές πρόκειται να φέρουν στο χώρο σκυλιά ειδικά εκπαιδευμένα στον εντοπισμό ανθρώπινων σορών

Σκυλιά ειδικά εκπαιδευμένα στον εντοπισμό ανθρώπινων σορών πρόκειται να φέρουν στο «σπίτι του τρόμου», όπου 13 παιδιά διασώθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε άθλια κατάσταση, υποσιτισμένα και αλυσοδεμένα, οι Αρχές της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με πηγές αμερικανικών ΜΜΕ από την τοπική αστυνομία, υπάρχουν φόβοι ότι στο σπίτι των David and Louise Turpin, που βρίσκονται πλέον στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη τους για τη χρόνια κακοποίηση των 13 παιδιών τους, μπορεί να υπάρχουν σοροί και άλλων παιδιών που είχε αποκτήσει το διεστραμμένο ζευγάρι αλλά δεν επέζησαν από τη φρικτή μεταχείριση.

Όπως μεταδίδει το Crime Watch Daily, ο χώρος που πρόκειται να ελεγχθεί πρώτα είναι η αυλή του σπιτιού, όπου θα μεταφερθούν λαγωνικά της αστυνομίας, ειδικά εκπαιδευμένα στον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων.

Το φριχτό μυστικό της κακοποίησης των 13 παιδιών αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν ένα από αυτά, ένα 17χρονο κορίτσι που έδειχνε δέκα ετών από τον υποσιτισμό, κατάφερε να αποδράσει και να καλέσει την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, τα αδέρφια (η ηλικία των οποίων είναι από 2 έως 29 ετών) υποβάλλονταν εδώ και χρόνια σε βασανιστήρια από τους θρησκόληπτους γονείς τους.

Μεταξύ άλλων, οι γονείς-τέρατα άφηναν αλυσοδεμένα για μήνες ολόκληρους τα παιδιά τους, απαγορεύοντάς τους να κάνουν μπάνιο συχνότερα από μια φορά τον χρόνο και αναγκάζοντάς τα να κάνουν την ανάγκη τους πάνω τους.

Ακόμα, τους στερούσαν φαγητό για πολλές μέρες στη σειρά και τα βασάνιζαν βάζοντας μπροστά τους φαγητά, αλλά απαγορεύοντάς τους ρητά να τα αγγίξουν.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X