ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Μητέρα άφησε τον γιο της να «σαπίσει» μέχρι θανάτου (pics)

«Μπορούσα να δω τα οστά του»

Μια μητέρα κατηγορείται ότι άφησε τον 18χρονο γιο της να «σαπίσει» μέχρι θανάτου, καθώς πίστευε ότι η υγεία του βελτιωνόταν λίγο πριν πεθάνει.

Ο Τζόρνταν Μπέρλινγκ ζύγιζε λιγότερο από 38 κιλά όταν τραυματιοφορείς έφτασαν στο σπίτι της οικογένειάς του στο Φάρνλεϊ του Λιντς, στη Μ. Βρετανία, και τον βρήκαν νεκρό.

Ήταν ξαπλωμένος πάνω σ’ ένα βρόμικο στρώμα και το σώμα του ήταν καλυμμένο με πληγές, ενώ φορούσε μια λερωμένη πάνα.

Πέθανε από υποσιτισμό, ακινησία και λοίμωξη των πληγών του, αφού είχε «αφεθεί να αποσυντεθεί» για μερικές εβδομάδες πριν από το θάνατό του, όπως υποστηρίζεται.

Το σώμα του παρομοιάστηκε από ειδικευμένο διαιτολόγο με εκείνα των κρατουμένων που διεξήχθησαν σε στρατόπεδα εξόντωσης του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Η 45χρονη μητέρα του 18χρονου, Ντον Κράνστον, αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία μαζί με την 70χρονη γιαγιά Ντενίζ Κράνστον και την 25χρονη αδερφή του Άμπιγκεϊλ Μπέρλινγκ. Οι τρεις γυναίκες αρνούνται ότι προκάλεσαν τον θάνατο σε ένα ευάλωτο άτομο.

Η μητέρα του Τζόρνταν

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αρχές εντόπισαν επίσης τη σορό ενός νεογέννητου βρέφους μέσα σε σακίδιο. Η Κράνστον παραδέχθηκε ότι απέκρυψε τη γέννηση ενός παιδιού. Είπε ότι πήγε στην κρεβατοκάμαρά της πριν από 14 χρόνια και έκρυψε το σώμα του άψυχου μωρού στο σακίδιο.

Η γιαγιά του Τζόρνταν

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, η Κράνστον είπε ότι είχε βοηθήσει να θεραπεύσει τις πληγές στο σώμα του γιου της Τζόρνταν με θαλασσινό νερό.

Η 45χρονη είπε στο δικαστήριο ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να φροντίσει τον έφηβο και πίστευε ότι οι πληγές θεραπεύονταν.

Τότε ο εισαγγελέας τη ρώτησε: «Μπορούσατε να δείτε ότι η σάρκα είχε μολυνθεί;»

Η μητέρα απάντησε: «Μπορούσα να δω τα οστά του»

Η αδερφή του Τζόρνταν

Ο εισαγγελέας ξαναρώτησε: «Τότε δεν ήταν η ώρα να καλέσετε ασθενοφόρο;»

Η μητέρα: «Δεν ήθελα να πεθάνει»

Εισαγγελέας: «Κανείς δεν προτείνει ότι τον σκότωσες σκόπιμα. Πολύ καιρό πριν από αυτό, θα έπρεπε να έχεις πάρει το τηλέφωνο, έτσι δεν είναι;»

Η μητέρα: «Νόμιζα ότι η υγεία του βελτιωνόταν».

Οι δικαστές άκουσαν ότι ο Τζόρνταν είχε μια σχετικά φυσιολογική ζωή πριν βγει από το σχολείο στην ηλικία των 16 ετών, όπου τότε ήταν τον δίδασκε στο σπίτι η Κράνστον. Ωστόσο, Δεν υπήρχαν εμφανείς ασθένειες που να οδηγούν στην επιδείνωση της υγείας του και τον ενδεχόμενο θάνατό του στις 30 Ιουνίου 2016.

Η δίκη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πηγή: topontiki

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X