ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Διέρρηξε γραφείο τελετών και ασέλγησε σε πτώμα (pic)

DNA του νεαρού εντοπίστηκε στο σημείο

Φρίκη προκαλεί, τις τελευταίες ώρες, η είδηση ότι ένας 23χρονος άνδρας διέρρηξε γραφείο τελετών στην περιοχή του Γρκέιτ Μπαρ στο Μπέρμιγχαμ και ασέλγησε σε πτώμα που βρισκόταν μέσα σε φέρετρο

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις αρχές, πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου και δράστης είναι ο Khurum Shazada, ένας άνεργος νέος που ζει σε ξενώνα στο κοντινό Άστον.

DNA του νεαρού εντοπίστηκε στο σημείο και από τη στιγμή που διαπιστώθηκε πως ανήκει σε αυτόν, συνελήφθη και είναι υπο κράατηση, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ψυχιατρικός έλεγχος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας των Δυτικών Μίντλαντς δήλωσε σχετικά:

«Ένας άνεργος άνδρας από το Μπέρμιγχαμ κατηγορείται για σεξουαλική διείσδυση σε σορό και καταπάτηση ιδιωτικού χώρου καθώς διέρρηξε γραφείο τελετών στο Γρκέιτ Μπαρ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Ο Khurum Shazada, 23 ετών, παρουσιάστηκε στον τακτικό ανακριτή την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και κρίθηκε προφυλακιστέος».

Οι συγγενείς του εκλιπόντος (σ.σ. δεν προσδιοριστεί το φύλο) έχουν ειδοποιηθεί για την αποτρόπαια πράξη του 23χρονου, ενώ το γραφείο τελετών σχολίασε:

«Η κύρια ανησυχία μας είναι για τις οικογένειες που εξυπηρετούμε, αλλά και για την ανησυχία που έχει προκληθεί στους συναδέλφους μας καθώς έχουν επηρεαστεί βαθιά από αυτό το απίστευτα ενοχλητικό και πρωτοφανές γεγονός».

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση