ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχω σχέση με αντρόγυνο, κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι» (vid)

Ζευγάρι ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια γυναίκα, ονειρεύονται να γίνουν κανονική οικογένεια

προσθήκη στα αγαπημένα
Ο Paoulo Quispilaya και η σύζυγός του Kassandra Diaz-Cervo γνώρισαν τον Οκτώβριο του 2017 την Carly Martinez σε ένα πάρτι του Λος Άντζελες που θα άλλαζε τη ζωή και των τριών τους.

Γιατί ερωτεύτηκαν όλοι μεταξύ τους, όπως λένε, και μάλιστα από την πρώτη ματιά, καταλήγοντας σε ένα ισόπλευρο ερωτικό τρίγωνο.

Η 27χρονη ηθοποιός Kassandra ένιωσε αμέσως έλξη για την 26χρονη τραγουδοποιό Carly, παρά το γεγονός ότι ποτέ της δεν πόθησε γυναίκα. Η τριάδα άρχισε να βγαίνει φιλικά, η έλξη μετατράπηκε ωστόσο σε κανονική σχέση πριν ζητήσει το αντρόγυνο από την άλλη γυναίκα να συμμετάσχει ισότιμα στη σχέση τους.

Τώρα ζουν ως ερωτικό τρίγωνο και κάνουν όνειρα να φτιάξουν μια μεγάλη οικογένεια, όπως εξομολογούνται. Η φιλική σχέση εξελίχθηκε σε κάτι άλλο τον Φεβρουάριο του 2018, όταν ο 28χρονος Paoulo άρχισε να νιώθει πράγματα για την Carly και στη σχέση εντάχθηκε και η εδώ και 6 χρόνια σύζυγός του, δηλώνοντας κι αυτή ερωτευμένη με τη μουσικό.

«Ένιωσα άμεση έλξη για την Kassandra και γίναμε φίλες», λέει από την πλευρά της η Carly, «συνδέθηκα με τον Paolo τον Δεκέμβριο … Είμασταν τρίγωνο από την αρχή».

«Ποτέ δεν πίστευα πως υπάρχουν τα ερωτικά τρίγωνα», αποκαλύπτει η Kassandra, «απλώς συνέβη. Δεν ξέραμε τι ήταν. Προσπαθήσαμε να καταπιέσουμε τα αισθήματά μας γιατί μας έμαθαν πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το να αγαπάς δυο ανθρώπους ταυτοχρόνως … Αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε και να μην το εγκαταλείψουμε λόγω της κοινωνικής συνθήκης».

Ο διαφημιστής Paoulo παραδέχεται πως είχε ενδοιασμούς στην αρχή, πιστεύοντας πως κάτι τέτοιο θα χαλούσε τον γάμο του και δεν άξιζε το ρίσκο. Τον Απρίλιο του 2018, η Carly μετακόμισε επισήμως με το ζευγάρι και «στις αρχές οι οικογένειές μας σοκαρίστηκαν. Στο σημείο όπου έκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί μας», όπως λέει η Kassandra.

«Όσο ο χρόνος περνούσε όμως, κάποιοι από αυτούς αποδέχτηκαν τη σχέση μας, άλλα μέλη όμως των οικογενειών μας εξακολουθούν να μη μας μιλούν»…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X