ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξι μήνες φυλακή για τις δίδυμες ερωτικές πρωταγωνίστριες - δικηγόρους (pics)

Χτύπησαν αστυνομικίνα στο Ντουμπάι

Ένοχες για επίθεση σε αστυνομικό υπό την επήρρεια αλκοόλ κρίθηκαν δύο Βρετανίδες αδελφές που τα τελευταία χρόνια ζουν και εργάζονται ως δικηγόροι στο Ντουμπάι, αλλά είχαν στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει και σε σοφτ πορνό ταινίες. Σύμφωνα με την Daily Mail καταδικάσθηκαν ερήμην και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, ενώ έχουν περιθώριο τριάντα περίπου ημερών για να αποφασίσουν εάν θα ασκήσουν έφεση.

Παρότι οι δύο εκρηκτικές καλλονές δήλωναν αθώες και παρεξηγημένες, η καταδίκη τους θεωρούνταν σχεδόν βέβαιη, αφού στο πλούσιο εμιράτο η κατανάλωση αλκοόλ και η προσβολή δημόσιας αιδούς θεωρούνται αρκετά σοβαρά αδικήματα.

Οι 37χρονες Alena και Sasha Parker συνελήφθησαν έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν κατά τη δίκη τους που ξεκίνησε τον Απρίλιο, οι δύο αδερφές βρέθηκαν από τις αρχές να προκαλούν φασαρία μεθυσμένες στη συνοικία Αλ Μπάρσα. «Αστυνομικοί που είχαν κληθεί στο σημείο βρήκαν τις δύο μεθυσμένες Βρετανίδες να φέρονται κατά εντελώς ανάρμοστο τρόπο, εμφανώς μεθυσμένες», εξηγούσε η αναφορά της αστυνομίας.

Η Alena Parker είχε τραυματιστεί στο χέρι και καθόταν σε ένα ασθενοφόρο, δεχόμενη τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αδερφή της βρισκόταν απέξω και φώναζε.

Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, οι δύο 37χρονες αρνήθηκαν εξαρχής να συνεργαστούν μαζί τους. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς έφυγε για λίγο για να φέρει τις χειροπέδες, οι δύο αδερφές επιτέθηκαν στην συνάδελφό του που είχε μείνει να τις φρουρεί. «Μου επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά, χωρίς κανέναν λόγο, και με έριξαν στο έδαφος. Όταν έπεσα τραυμάτισα το κεφάλι και τον αγκώνα μου» κατέθεσε η αστυνομικός. «Ενώ τις μεταφέραμε στο περιπολικό για να κάνουν το αλκοτέστ, οι δύο γυναίκες φώναζαν και έβριζαν τις γυναίκες από τις αραβικές χώρες», συνέχισε στην κατάθεσή της η αστυνομικός, επισημαίνοντας ότι η μία από τις αδερφές τη γρατζούνισε στο χέρι με τα νύχια της.

Οι επόμενες κινήσεις των κατάξανθων αδελφών παραμένουν άγνωστες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι τα πράγματα δυσκολεύουν για τις δύο καλλονές, που στο παρελθόν είχαν εξελιχθεί σε σελέμπριτις μέσω της διαδικτυακής τους δραστηριότητας και των φωτογραφιών που πόσταραν από την υπερπολυτελή ζωή τους στο πλούσιο εμιράτο. Πλέον μπορεί να χρειαστεί να συνηθίσουν τα ρούχα της φυλακής, που σίγουρα δεν θα είναι τόσο κολακευτικά.

Πηγή: protothema 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X