ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασαν τα νερά της στο ταξί και ο οδηγός είχε μια τρελή απαίτηση

Πως περιγράφει τα όσα έζησε η γυναίκα

Σάλος έχει προκληθεί στο Στόουκ της Μεγάλης Βρετανίας με τη συμπεριφορά ενός οδηγού ταξί όταν έσπασαν τα νερά μιας εγκύου που μετέφερε προς το κέντρο της πόλης ώστε να ψωνίσει.

Η γυναίκα βρισκόταν στο ταξί μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της όταν κατάλαβε ότι τα νερά έσπασαν και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο. Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η άτυχη γυναίκα συνάντησε την άρνηση του οδηγού, ο οποίος επέμενε να πληρωθεί «μπροστά» έξτρα για τον καθαρισμό του οχήματος.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κρατήσει τη 43χρονη μητέρα 4 παιδιών στο ταξί μέχρι ο 12χρονος γιος της να πάει σε ATM για να σηκώσει το έξτρα ποσό.

Η υπόθεση έτυχε ευρύτατης αποδοχής από τα μέσα ενημέρωσης του Νησιού, με την καταγγελία να κάνει τον γύρο της χώρας και πολλούς να τα «χώνουν» στον ασυνείδητο ταξιτζή για το θράσος του.

Η ίδια περιέγραψε στην κάμερα βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου όσα εφιαλτικά έζησε περιμένοντας τον γιο της να φέρει τα χρήματα, ενώ ο σύζυγός της ισχυρίστηκε πως η στάση του ταξιτζή δεν άλλαξε ούτε με την παρουσία του ίδιου, επιμένοντας πως πρόκειται για πολιτική της εταιρείας στην οποία άνηκε το όχημα.

Με τα πολλά η γυναίκα έφτασε στο μαιευτήριο όπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X