ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

"Επιχειρούμε με ό,τι διαθέσιμα έχουμε για κατάσβεση των πυρκαγιών"

Κλειδί της επιτυχίας είναι ο σωστός επιχειρησιακός σχεδιασμός και ο συντονισμός ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης

Είναι η ώρα της μεγαλύτερης δυνατής προσπάθειας, είναι η ώρα που θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του, είτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είτε είναι στο επιχειρησιακό επίπεδο, είτε βρίσκεται στο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας, τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

Συνεχίζοντας ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε πως είναι η στιγμή που δεν χρειάζεται λαϊκισμός, αλλά σεβασμός, πρώτα απ` όλα στους συμπολίτες μας που περνάνε δύσκολες ώρες, και σεβασμό σε όλους όσοι προσπαθούν αυτή τη στιγμή για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

"Σε αυτές τις δύσκολες ώρες να κάνουμε λιγότερες δηλώσεις, διότι αυτό που έχει σημασία είναι να σβήσουν όλα τα μέτωπα" συνέστησε.

Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε πως το κλειδί της επιτυχίας είναι ο σωστός επιχειρησιακός σχεδιασμός, ο συντονισμός και η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων δυνάμεων και μέσων και υπογράμμισε: "Επιχειρούμε με ό,τι διαθέσιμα έχουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βλέπουμε ότι τα μέτωπα είναι πολλά. Κανείς μπορεί να βγάλει πολλά συμπεράσματα, και για τις ελλείψεις που διαχρονικά έχει η χώρα μας και για τις αιτίες αυτών των ελλείψεων, αλλά δεν είναι η ώρα για να βγάλουμε τα συμπεράσματα".

Τέλος, ο Υπουργός Εσωτερικών ευχαρίστησε τους ανθρώπους του πυροσβεστικού σώματος και των εθελοντών πυροσβεστών, αλλά και των πολιτών, οι οποίοι συνδράμουν, όπως πρόσθεσε, για το καλύτερο δυνατόν και γρήγορο αποτέλεσμα.

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X