ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αξίνα και το έσκασε

Το λάθος των αστυνομικών που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή τους

Οι κάμερες ασφαλείας σε αστυνομικό τμήμα της Ινδίας καταγράφουν τις δραματικές στιγμές που ένας κρατούμενος επιτίθεται και τραυματίζει με αξίνα δύο αστυνομικούς, προσπαθώντας να αποδράσει.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Σεπτεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα της Μπιντ στη Μαντία Πραντές.

Ο επιτιθέμενος είχε συλληφθεί λίγο νωρίτερα μαζί με έναν φίλο του για διατάραξη κοινής ησυχίας. Οι αστυνομικοί ωστόσο έκαναν ένα λάθος που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή τους. Άφησαν τους συλληφθέντες εκτός κελιού και χωρίς χειροπέδες.

Ο 25χρονος Βίσνου Ρατζαβάτ πήρε μια αξίνα που υπήρχε παρατημένη σε ένα σημείο λόγω κάποιων έργων ανακαίνισης που γίνονταν στο τμήμα, χτύπησε τους δύο αστυνομικούς και απέδρασε μαζί με τον φίλο του.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή με τον δράστη της επίθεσης να κατηγορείται πλέον για απόπειρα δολοφονίας.

«Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς χρησιμοποιώντας εργαλείο που βρισκόταν εκεί για κάποια έργα που γίνονταν» δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ρούντολφ Αλβάρες και πρόσθεσε αναφερόμενους στα θύματα της επίθεσης: «Ο Ουμές Μπαντού που τραυματίσθηκε σοβαρά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Δελχί, ενώ ο Γκαϊράζ Σινγκ βρίσκεται σε νοσοκομείο στο Γκουαλιόρ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X