ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδιο με τον Τραμπ στο Καπιτώλιο (Pics)

Χειροπέδες σε έναν άντρα πέρασε η ασφάλεια

Ρωσικές σημαίες πέταξε ένα άνδρας στον Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βρισκόταν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, όπου είχε κανονίσει γεύμα με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές ώστε να λάβει τη συναίνεση τους για το ζήτημα της φορολογικής μεταρρύθμισης.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας που ονομάζεται Μπρέιν Κλέιτον και ανήκει σε μια ομάδα που αποκαλείται «Οι Αμερικανοί αναλαμβάνουν δράση», άρχισε να του φωνάζει «γιατί ασχολείσαι με τη φορολογία ενώ θα έπρεπε να μιλάς για προδοσία», πετώντας του τις ρωσικές σημαίες ενώ περνούσε μπροστά απο τους δημοσιογράφους, μαζί με τον επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας της Γερουσίας, Μιτς Ο' Κόνελ.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, οι υπάλληλοι ασφαλείας του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, μάζεψαν τον Brain Clayton άρον άρον.

Όσο για τον Τραμπ; Δεν αντέδρασε στις ιπτάμενες σημαίες που έρχονταν προς το μέρος του, παρά μόνον προχώρησε στη χαρακτηριστική χειρονομία του με τον σηκωμένο αντίχειρα.

Να αναφέρουμε τέλος, πως πριν το γεύμα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με αρκετούς Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές, οι οποίοι δεν ήταν σίγουροι ότι ήθελαν να τον στηρίξουν, πριν εξετάσουν εξονυχιστικά το σχέδιο του για φορολογικές περικοπές.

Πηγή: star.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X