ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας 14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για το κάνει με μια 28χρονη

Σε μπελάδες η Sarah

Μία γυναίκα από τη Σκωτία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι υπνοθεραπεύτρια, έμπλεξε σε μεγάλους μπελάδες, καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένη στη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορούμενη για την επί πληρωμή σεξουαλική επαφή με έναν ανήλικο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας 14χρονος έψαχνε μέσω ίντερνετ ερωτική συντροφιά επί πληρωμή. Αυτή τη συντροφιά τη βρήκε στο πρόσωπο της Sarah Louise McGill και αφού αντάλλαξαν κάποια μηνύματα μέσω ίντερνετ έκλεισαν ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της αμερικάνικης πόλης.

Εκεί, αφού είχαν μία σύντομη κουβέντα στο λόμπι, μεταφέρθηκαν στα ενδότερα του δωματίου που είχαν κλείσει όπου και συνευρέθηκαν ερωτικά. Ο μικρός έδωσε το ποσό των 480 δολαρίων σε χαρτονομίσματα των 20 και των 50 δολαρίων για τις υπηρεσίες της και αφού ολοκλήρωσαν, αποχώρησαν και πήγε σπίτι του.

Άγνωστο πώς, ο πατέρας του ενημερώθηκε για το τι είχε γίνει και κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία αμέσως επισκέφτηκε την κοπέλα στο δωμάτιό της. Εκεί τη βρήκε με έναν άλλον άνδρα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν προφυλακτικά (χρησιμοποιημένα και μη).

Έτσι λοιπόν η κοπέλα, η οποία φέρεται να ήταν ιερόδουλη, συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Παρόλα αυτά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ωστόσο της κρατήθηκε το διαβατήριο μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X