ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες συνελήφθησαν για σατανισμό και τρομοκρατία (pics)

Πώς περιγράφουν την περιπέτεια τους

Μια περιπέτεια επιφύλαξε στα μέλη του ελληνικού μέταλ συγκροτήματος Rotting Christ η άφιξη στη Γεωργία προκειμένου να δώσουν συναυλία.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Σάκη Τόλη ο ίδιος και ο αδερφός του κρατήθηκαν για ορισμένες ώρες σε αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία του σατανισμού και της τρομοκρατίας.

«Φτάσαμε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα τα ξημερώματα της 12ης Απριλίου. Μετά τον καθιερωμένο έλεγχο διαβατηρίων στα σύνορα, εμένα και τον αδερφό μου μας σταμάτησαν αστυνομικοί ενώ βγαίναμε από το αεροδρόμιο. Μετά από μερικά λεπτά μας διέταξαν να τους ακολουθήσουμε σε έναν άλλο χώρο του αεροδρομίου με το πρόσχημα των περαιτέρω ερωτήσεων πριν την είσοδό μας στη χώρα. Αντίθετα με αυτό, μας πήραν τα κινητά τηλέφωνα και τα διαβατήρια και μας οδήγησαν σε ένα κελί. Στο επίμονο αίτημά μας να μας πουν γιατί συνέβη αυτό, η μοναδική απάντηση που παίρναμε ήταν ότι αυτή η πληροφορία ήταν "εμπιστευτική". Οι δικηγόροι μας στη συνέχεια μας ενημέρωσαν ότι οι δύο μας βρισκόμασταν σε μια λίστα ανεπιθύμητων προσώπων καθώς μας είχαν χαρακτηρίσει σατανιστές και επομένως ύποπτους για τρομοκρατία» περιγράφει ο Τόλης την περιπέτειά του.

«Χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς επίσημο λόγο, βρεθήκαμε σε ένα μικρό και βρώμικο κελί χωρίς να μας επιτρέπεται η επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο ή τους νομικούς εκπροσώπους μας ή την πρεσβεία για 12 ώρες. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και δεν είχαμε καμία πρόσθετη πληροφορία όλες αυτές τις ώρες» συνεχίζει σε ανάρτησή του στη σελίδα της δισκογραφικής εταιρείας στο Facebook.

«Ευτυχώς στη λίστα υπήρχαν μόνο τα ονόματα "Τόλης" και έτσι τα άλλα δύο μέλη της μπάντας ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες με τον τοπικό μάνατζέρ μας προκειμένου να βγούμε από τη φυλακή. Χρειάστηκαν ισχυρές προσπάθειες και μια περίπλοκη διαδικασία προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Τελικά αφεθήκαμε ελεύθεροι χάρη στις προσπάθειές αυτές. Είμαστε ευγνώμονες για όλους όσοι ενεπλάκησαν. Στο τέλος καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τη συναυλία που εξελίχθηκε σε μια φανταστική βραδιά» καταλήγει στην αφήγησή του ο Τόλης.

Μετά τη συναυλία τα μέλη του συγκροτήματος έφυγαν για την Αρμενία χωρίς νέες περιπέτειες.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X