ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι διαχειριστές του Αστέρα Βουλιαγμένης

Η Four Seasons Hotels & Resorts, και η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης κατέληξαν σε συμφωνία

Η Four Seasons Hotels & Resorts, και η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης κατέληξαν σε συμφωνία για τη λειτουργία της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας Four Seasons στην Ελλάδα, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, μετά την ολοκλήρωση της εκτταμένης αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την άνοιξη του 2018.

«Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, η Ελλάδα είχε εδώ και καιρό προσελκύσει το ενδιαφέρον της Four Seasons και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την είσοδό μας στη σημαντική αυτή αγορά σε συνεργασία με την Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», τονίζει ο J. Allen Smith, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Four Seasons Hotels and Resorts. Από την πλευρά του ο Στέλιος Κουτσιβίτης, διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς σημειώνει ότι η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην αξιοποίηση της ιστορικής κληρονομιάς και στην ανάδειξη του Αστέρα Βουλιαγμένης σε έναν κορυφαίο προορισμό παγκοσμίου κλάσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα επενδυθούν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μεταξύ άλλων περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή bungalows, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, πισίνες, παραλίες, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου και πολλά ακόμη.

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X