ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερη η «γκουρού του έρωτα» - Πώς εμπλέκεται στις αμερικανικές εκλογές (pics,vid)

Η «συνοδός κυρίων» και οι κατασκοπείες

Η 28χρονη Αναστάσια Βασούκεβιτς, γνωστή και ως Νάστια Ρίμπκα, που αυτοχαρακτηρίζεται «γκουρού του σεξ» είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Μόσχας ως ύποπτη για «πορνεία» μετά την απέλασή της από την Ταϊλάνδη, όπου παρέμεινε έγκλειστη για περίπου ένα χρόνο στη φυλακή κατηγορούμενη για «πορνεία» και «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» μετά τη σύλληψή της με εννέα ακόμη αλλοδαπούς, οι οποίοι διοργάνωναν «μαθήματα σεξουαλικής εκπαίδευσης» στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πατάγια.

Εξακολουθεί πάντως να αντιμετωπίζει στη Ρωσία κατηγορίες για εξώθηση γυναικών στην πορνεία και σε περίπτωση καταδίκης της μπορεί να της επιβληθεί ποινή έως και τριετούς φυλάκισης.

Η Λευκορωσίδα καλλονή έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι είχε στην κατοχή της ηχογραφημένες συνομιλίες του Ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα -πρώην επιχειρηματικού εταίρου του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, Πολ Μαναφορτ- με τον αντιπρόεδρο της ρωσικής κυβέρνησης Σεργκέι Πριχόντκο, σε κότερο, τον Αύγουστο του 2016, όπου έκαναν λόγο για την ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές υπέρ του Τραμπ.

Οι εκπρόσωποι του Ντεριπάσκα κατηγόρησαν την Βασούκεβιτς ότι επινόησε όσα κατήγγειλε κι ότι ουδέποτε υπήρξε ερωμένη του.

 

Τον Μάρτιο του 1918 η Βασούκεβιτς υποστήριξε μέσα από το κελί της στο CNN ότι ήταν παρούσα σε συναντήσεις του Ντεριπάσκα με τουλάχιστον τρεις Αμερικανούς το 2016 και το 2017 κι ότι λόγω των όσων γνώριζε κινδύνευε η ζωή της. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα παραδώσει τα ντοκουμέντα που έλεγε ότι είχε στην κατοχή της στις αμερικανικές Αρχές αν της έδιναν άσυλο.

Το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκε σε δικαστήριο της Μόσχας και ζήτησε συγνώμη από τον Ντεριπάσκα που αμαύρωσε τη φήμη του.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X